Aktywne Wpisy

W mieszkaniu ktore kupilem w #wielkaplyta sa takie oto gowniane piwnice, do ktorych co jakis czas ktos robi wlam. Chcialbym tam trzymac elektronarzedzia i drozszy rower.
Co na to wymyslic? Wymiane drzwi? Myslalem o stalowych ale nie wiem jak z mocowaniem do tych cegiel…
Ktos przerabial podobny temat i sprzeda jakas porade?
#mieszkanie #piwnica #pytanie #pytaniedoeksperta #remontujzwykopem #remont
Co na to wymyslic? Wymiane drzwi? Myslalem o stalowych ale nie wiem jak z mocowaniem do tych cegiel…
Ktos przerabial podobny temat i sprzeda jakas porade?
#mieszkanie #piwnica #pytanie #pytaniedoeksperta #remontujzwykopem #remont
źródło: IMG_6181
Pobierz
Apaturia +164
Bezsenny pierwszy miesiąc życia. Nowo narodzone delfiny i orki w ogóle nie zasypiają przez pierwszy miesiąc życia – pozostają wtedy w ciągłym ruchu, by utrzymać odpowiednią temperaturę ciała i odpowiednio często wynurzać się na powierzchnię w celu zaczerpnięcia oddechu, a także, by móc szybciej reagować w razie ewentualnego zagrożenia. Nie wywiera to negatywnego wpływu na ich rozwój, wręcz przeciwnie, ciągła aktywność wydaje się go wręcz wspomagać.
Jak można się spodziewać, ich matki również
Jak można się spodziewać, ich matki również
źródło: Baby Orca Leaping
Pobierz

Nie potrafię odmówić pomocy ludziom.
Niestety moja różowa tego nie toleruje. Twierdzi, że nie można być na każde skinienie.
To ogólnie dobra osoba, nie jest wyrachowana. Niestety czasami podczas ,,faz" mi to wyrzuca.
Sprawy są różne. O to że zawiozłem rodziców na jakąś imprezę (zakrapianą), bo niby mogliby sobie sami jechać i nie potrafię się od nich uniezależnić. O to że pomogłem koledze przy samochodzie, bo niby sam mógłby to sobie zrobić (choć nie umiał). O to, że spędziłem wieczór na naprawianiu siostrze komputera, bo jestem na każde zawołanie. O to, że pojechałem do wujka pomóc mu z przemeblowaniem, bo nie mogę tak wszędzie jeździć jak ktoś mnie o coś poprosi.
Dziwi mnie to trochę, bo ona nie ma takiego charakteru, a podczas kłótni potrafi takie pretensje wyciągać. O zgrozo często powodem kłótni są właśnie takie sytuacje. Ona praktycznie nie ma znajomych, w przeciwieństwie do mnie więc moja taktyka chyba jest słuszna.
Do tego jeszcze dochodzi motyw, że wyrzuca mi brak dorosłości, bo mieszkam z rodzicami zamiast iść coś wynajmować, a ja kiszę kapustę na wkład własny, bo mam możliwość w niedługim czasie coś kupić.
To się robi nie do zniesienia.
#zwiazki #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: i ma rację.
czas, żebyś jej zaprezentował jak to by wyglądało w stosunku do niej.
@mirko_anonim: czepia się bo jej bolca brakuje w danym momencie, musisz jej następnym razem zaproponować że jej wnętrzności przemeblujesz kindybałem jak się będzie czepiać to zobaczysz w jej oczach zainteresowanie i przestanie się czepiać xd
@mirko_anonim: Pożycz stówę :p
Są powierzchowne, lubią ładne pieski i kotki, ładnych facetów, ale ogólnie nie lubią ludzi. To demony.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
1. czy wasz związek na tym traci - na przykład nie macie czasu na jakieś fajne wyjście bo wciąż jesteś gdzieś potrzebny.
2. Inne pytanie które powinieneś sobie zadać, to czy ci ludzie którym pomagasz zrobiliby dla ciebie to samo. Zawsze możesz sprawdzić i poprosić o jakąś większą
@mirko_anonim: ma rację. jeszcze żeby podwieźć rodziców (tak jak kiedys oni ciebie) czy pomóc cos siostrze to okej, ale żeby jeździć do jakiegoś wujka i mu robić za darmową siłę roboczą to mogłeś odpuścić. bliskiej rodzinie powinno się pomagać. daleka rodzina ma swoją bliską rodzinę która powinna im pomagać. poza tym ludzie, którym na prawdę na
Faktycznie pracujesz jako psychoterapeutka? Nie męczy Cię wchodzenie w polemikę z facetami na wykopie, jeśli chodzi o tematykę relacji?
Czy będąc facetem u progu wieku średniego możliwe jest jeszcze naprawienie mojej niedostępności emocjonalnej i unikającego stylu przywiązania? Mam już dość tego, że przez moje ułomności zawalił mi się kolejny związek
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰