Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam chyba problem z jedzeniem … mianowicie postanowiłem sobie trzymać miche, bylo dobrze do wczoraj(tydzien zaledwieh), na wieczor tak zglodnialem, ze zezarlem chipsy i pol paczki platek sniadaniowych … nie katuje sie glodowkami, jem ponad 2.5k kcal duzo bialka, zdrowe tluszcze i sie wylamuje :( to juz kolejna proba takiej redukcji. Dodam, ze mialem za soba kilka redukcji, zadna nie byla udana w mojej opinii w 100%. Teraz mam z 25% bfa. Sam nie wiem co robic, czy to moze byc powiazane z adhd i braniem ssri? Nie mam „zainteresowan” oprocz silki, czasami jem z nudow i to chyba mnie mocno obciaza.

#zdrowie #psychologia #psychika #mirkokoksy #odzywianie #zaburzeniaodzywiania #adhd #redukcja
#odchudzanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim dyscyplina i nie ma że boli. Przez niecały rok zrzuciłem jakieś 27kg. Tylko obiad, woda, jak napoje to zero cukru, każdą sobota totalny post. Czasem sobota i niedziela. Warto, zmienia się stosunek człowieka do jedzenia, a poziom energii leci w stratosferę. Trawienie to najbardziej energochłonny proces organizmu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie szukaj sobie wymówek w ADHD i lekach na to, że nie możesz zredukować, bo to nie leki Ci kazały zjeść czipsy i płatki śniadaniowe. Piszesz, że je zjadłeś bo byłeś głodny... Jak byłeś głodny to mogłeś zjeść pełnowartościowy posiłek, a zjadłeś śmieci, więc pewnie wcale nie chodziło o głód, tylko miałeś ochotę na śmieci i tyle. Pewnie jesteś uzależniony od śmieciowego jedzenia.

Jak chcesz sobie zjeść jakieś śmieci
  • Odpowiedz