Aktywne Wpisy

mmmod +32
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić

WolfSky +240
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz

Ja bym wpisał 300zl/h na jego miejscu
źródło: 4mitomans
Pobierz@nad__czlowiek: Tacy zazwyczaj nie wpisują swoich zarobków w tamtym wątku, a najczęściej to w ogóle nie mają konta. To tak jakbyś przyjął średni czas maratonu warszawskiego jako średni czas każdego Polaka (podczas gdy zdecydowana większość w ogóle nie biega).
@nad__czlowiek: większość pracuje dla g---o firm w polsce albo kontraktorni, które ściągają duży haracz. Trzeba szukać samemu na zachodzie
Pewnie gdyby większość tych 20k netto B2B (bez urlopów) zobaczyła ile za nich płaci klient to by się depresji nabawili.
6 lat expa = 15k brutto / 18k netto b2b, gdyby lepiej ponegocjował to by miał 17k brutto / 20k netto b2b ale to jest MAXIMUM
źródło: exp
PobierzZa kilka lat będzie podobnie z pythonem, też spodziewam się srogiej sraki.
co dziwnego w tym, że częściej w takim temacie zapostuje ktoś o dużych zarobkach?
myślisz ty chociaż?