Aktywne Wpisy

Tranq +157
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
Soothsayer +113
k---a ale afera, pingowałem copilota codzinenymi zapytaniami głupimi typu "hi" żeby tylko nabijać tokeny żeby nie było, że nie używam i okazało się, że ktoś sprawdza w jaki sposób się tego używa i teraz się do mnie srają że używam modeli premium do takiego czegoś

Ja bym wpisał 300zl/h na jego miejscu
źródło: 4mitomans
Pobierz@nad__czlowiek: Tacy zazwyczaj nie wpisują swoich zarobków w tamtym wątku, a najczęściej to w ogóle nie mają konta. To tak jakbyś przyjął średni czas maratonu warszawskiego jako średni czas każdego Polaka (podczas gdy zdecydowana większość w ogóle nie biega).
Pewnie gdyby większość tych 20k netto B2B (bez urlopów) zobaczyła ile za nich płaci klient to by się depresji nabawili.
6 lat expa = 15k brutto / 18k netto b2b, gdyby lepiej ponegocjował to by miał 17k brutto / 20k netto b2b ale to jest MAXIMUM
źródło: exp
PobierzZa kilka lat będzie podobnie z pythonem, też spodziewam się srogiej sraki.
co dziwnego w tym, że częściej w takim temacie zapostuje ktoś o dużych zarobkach?
myślisz ty chociaż?