Wpis z mikrobloga

@wygryw50k: nic, tyle że taka stawka to ma 1 na 1000 programistów a na tamtym forum mitomani zakłamują rzeczywistość gorzej niż na wykopie, tam wręcz każdy niby tyle ma. Same wybitne talenty

Tam nikt niby nie schodzi poniżej 200zl/h a jakoś na wykopie mi piszą ludzie na PW że mam racje, że się rozwijają po godzinach w Javie i mają 120zl/h bo takie są stawki teraz
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek na tamtym forum panuje nadreprezentacja osób, które decydują się chwalić zarobkami wiec jak możesz pisać, że to 1 na 1000 xD skąd wiesz, że tam wlasnie ten 1 na 1000 tego nie pisze?

noi trochę cię poniosło z tym tysiącem, może tak bliżej 1 na 50
  • Odpowiedz
@wygryw50k: no chłopie, wyobraź sobie że na tamtym forum są same osoby co trafiły 6-stkę w totka, główna wygraną. Same takie osoby

Jaka jest szansa na to? To jest nierealne. Kłóci się z rozkładem normalnym i rozkładem T-Studenta (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@nad__czlowiek: aszwaganda melatonina i białe monstery. nic więcej wiem nie powinienem wy to pewnie wielcy programiści zanax i microdosing lsd do kanapki żeby lepiej myśleć dla skupienia a--------a, a raz na kwartał oczyszczająca sesja z dmt. Jak wasi bożkowie z doliny krzemu. Nie mówiąc o koksie, k--s i szampan jak projekt jest zamknięty. Ej ale serio to dużo? Bania w 3 lata? Jak mieszkasz u mamy? i nie wydajesz? Mówię
  • Odpowiedz