Aktywne Wpisy

vladi_putin +228
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +145
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#zlomkiemprzezswiat #opierunek
źródło: image_picker_96CF1EE0-3920-4E16-AD2B-E0432AA3CF85-18008-0000024F685C47A4
Pobierznie ma dostępu do zwykłej toalety?
@ChlopoRobotnik2137: ale cale pranie 2.75 i to suszenie 0.25 za kazde 8 minut, tak?
Ile takie pranie trwa i suszonko?
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@DryfWiatrowZachodnich pranie było chyba 32 minuty a suszenie to zależy ile ubrań , mi większość się wysuszyło za $0.5 , teraz puściłem kolejne 7 min na resztę
@Rad-X też o tym pomyślałem jak to zobaczyłem ale było już za późno
@kwiatJaboli nie, gdzie to się sprawdza ?
@761761761 wysusze jednak za $0.75 , suszenie zależy od
No i w Teksasie jak w całych Stanach est dużo breastarunts. Ale widocznie pod dachem nikomu to nie przeszkadza.
@761761761: ja widziałem te pralnie samoobsługowe w Polsce: taki pakiet jak ma OP to coś koło 35-40zl