Aktywne Wpisy

Tywin_Lannister +35
#konfitura #samochodoza #motoryzacja #samchody #majtczak #warszawa #lodz
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających
Działalność Konfitury i tego drugiego psychola z Wawy, to absolutny rak tworzony pod wyświetlenia i zarobek. Brzydzę się tym udawanym „mesjanizmem” i ich poczuciem, że są strażnikami moralności. Jak chcą próbować eliminować patologię z dróg, to niech zaczną od:
- majtczaków, perettich i innych różnej maści agresorów drogowych oraz z-----------y;
- pijaków wsiadających

MichuTop +625

Korzystał ktoś z wykopków z nowej wersji Alpha? Są jakieś opinie? Mój hardware niestety ma problem z wirtualizacją i nie byłem w stanie :(
Moco kibicuje tej dystrybucji bo robią to naprawdę ludzie z pasją!
źródło: cosmic-sectionlifestyle-adaptable
PobierzNiemniej samo środowisko działa całkiem sprawnie, ale nie wiem czym się ludzie zachwycają :D Ma mniej funkcji niż Gnome czy KDE
@fervi: Jest napisane w Rust to coś świeżego, a piszą nowe ponieważ okazało się, że osoby które rozwijają Gnome nie chcą współpracować w ogóle. Myślę, że robią to bardziej dla funu i z zaangażowania i to wydaje mi się warte docenienia. Nawet jak samo środowisku nie przetrwa to zostaną
Od gnoma rozni sie niewiele, za to bugow jest co nie miara.
Juz wolalem zwyklego PopOs 22.04.