Aktywne Wpisy

Hugo216 +15
#epstein Świat to zgnilizna, im więcej wiemy tym trudniej zasnąć, film Oczy Szeroko Zamknięte pokazuje część tych elit, teorie dawno stają się faktem, tylko foliarze który dyskutowali od lat o takich tematach dziś już mniej się dziwią bo już to starali się przetrawić przez umysł. Dziwny ten świat, ale no jak to mówią jesteśmy blisko resetu bo to gdzie to zmierza jest porąbane. Dawniej nie było internetu człowiek nie wiedział

Cześć
Mam kryzys. Mam 34 lata. Na pozór idealna prace. Dobre stanowisko. 15k zarobku, samochód firmowy itp. Pracuję już tutaj kilka lat. Czuję się totalnie zmęczony, czuję że powinienem pójść na swoje. Partnerka uważa że jest tak dobrze. Dobre wakacje, mieszkanie praktycznie spłacone. Twierdzi że mogłem iść na swoje 10 lat temu aby ułożyć sobie biznes a nie teraz zaczynać coś samemu i może za kilka lat będę miał tyle samo . Mam opcję otwarcia swojego biznesu, wiadomo jest to mocno niepewne, podpowiedzcie czy według was warto zaryzykować czy przeczekałem najlepsze lata w wieku 20-26 lat na otwarcie czegoś swojego i rozkręcania go. #praca #pracbaza #biznes #problem #zwiazki #korpo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
mialem kase na start, mialem bezpieczenstwo
a po nie tak dlugim czasie zarabiam wiecej niz wczesniej z planami na naprawde wysokie zarobki
Co zrobisz jak będziesz zarabiał 30, pojedziesz do lepszego hotelu. Na zabawę też nie wydasz bo masz żonę
Etat daje Ci stabilnosc finansowa ale jest nudny.
Pewnie jestes ustawiony tak ze po pracy mozesz powoli cos rozwijać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Jak Ci sie noga powinie to masz etat.
Nie ma nic gorszego jak nieudany wlasny projekt, długi, brak zrodla dochodu i utrata w wiary w siebie.
Dobrze rozumiem opa, bardzo podobna sytuacja B2B- 9300 zl netto mc po zusach, podatkach itp. Kasa nie jest problemem bo jak na nasze warunki to mocno powyżej średniej, ale niezależność, rozwijanie czegos, praca po swojemu to coś co chciałbym robić. Ale też strach jest że nie wyjdzie a pracy za taką kasę już nie znajde
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
·
Po co koniecznie musisz rozwijać się w kwestii zawodowej? Jest tyle innych dziedzin życia przecież