Aktywne Wpisy

Gdyby ktoś się zastanawiał co u byłego Detektywa Rutkowskiego skazanego niegdyś za udział w mafii paliwowej prawomocnym wyrokiem, to chyba został księdzem.
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
źródło: 1000027775
Pobierz
Medokin99 +176
Wracam do Was z prawdopodobnie już ostatnim wpisem dotyczącym podpalenia mojego świeżo zakupionego samochodu w listopadzie 2025 roku.
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po
źródło: IMG_9470
Pobierz

Naprawde sie staralem, walczylem ze soba, probowalem ale to na nic. Od poczatku miesiaca chodzilem na rozne zajecia grupowe. Zagadywalem ludzi, probowalem ich poznac. Efekt? Dwa numery telefonu ale zeby cos zrobic poza zajeciami to bez szans, bo zawsze wymowki. Ostatnie dwa zajecia robielem test, do nikogo sie pierwszy nie odzywalem. Wiecie co sie wydarzylo? Zgadliscie, nikt sie ze mna nawet nie przywital poza prowadzacymi. Nikt nie podszedl i nie zagadal, przez bite dwie godziny nie powiedzialem ani slowa zarowno w piatek jak i dzis. Oczywiscie prymitywne umysly ludzi, jak ktos jest zza granicy to z wywieszonym jezorem leca zeby pogadac, chooy czy to hindus, czy nigeryjka. Polak potrafi. Chodzilem na terapie i terapueta uznal, ze musze wychodzic z inicjatywa by poznac ludzi. Zmarnowalem czas, pieniadze i jestem bardziej sfrustrowany niz przed. Taki los introwertyka, ktory po raz tysieczny nie zabawia ludzi, bo wszyscy go maja w dupie. Wycofuje sie swiadomie z zycia spolecznego, biore psa i do nikogo juz nie zagadam. Czuje sie ponizony
#samotnosc #gorzkiezale #zalesie #znajomi #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Sam jestem introwertykiem, w pompie mam innych ludzi. Nie ciągnie mnie do nich, bo nie mam czasu utrzymywać znajomości (tak sobie tłumaczę :)) a i tak ostatnio poznałem kilka osób w miejscu do którego chodzę potrenować,
Szukasz ludzi aby sie spotykac poza tymi zajeciami?
zarówno i jedno i drugie tak naprawdę jest głupie, bo Ty nie kontrolujesz innych ludzi i to Cię denerwuje
więc albo moim zdaniem bądź sobą do końca i nie zagaduj nigdy nic ale też nie płacz że nikt nie zagaduje (wielu tak robi)
albo wyluzuj i zagaduj,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: razzor91
Podobnie jak sztuki walki czy silownia
Chcesz gadac z ludzmi to poszukaj grupy od DnD albo gier planszowych. Raczej to drugie.
Planszowki sa po to, aby wlasnie poznawac ludzi, bo czekajac na swoj ruch i tak nie masz co robic ;)
Są fora gdzie ludzie się zgadują na takie tripy tam poznasz konkretnych ludzi zajaranych tym tematem,
@mirko_anonim: ale jakby rozumiesz, że ludziom którym to wychodzi to są ludzie co nie mają w głowie filmu pod tytułem BUDOWANIE SOBIE ZNAJOMYCH (sic!) i się tak nie spinają jak Ty - chodzisz sobie na eventy to spoko, jak masz vibe dziwny i wycofany to nikt nie chce gadać, jak się uśmiechasz, jesteś wyluzowany i
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli nie masz doświadczenia w relacjach, to być może masz aurę creepa i wysyłasz szereg komunikatów niewerbalnych, podyktowanych stresem, frustracją, desperacją. Nie wiadomo też jak to zagadywanie obecnie wygląda, może ludzie widzą, że chodzisz i zaczepiasz ich po kolei i pytasz o numery :D
Ale nawet jeśli początkowo robisz to "dziwnie", to nadal, zagadując, rozmawiając
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Płaczesz, że inni tacy źli a Ty taki samotny. Tak się starałeś a nie wyszło. No i co z tego? Odpowiedzialny za swój los jesteś Ty a nie, że "taki los introwertyka". Najpierw się zastanów czego chcesz, bo skoro jesteś introwertykiem, to raczej nie powinno Ci przeszkadzać
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰