Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11
Dobra powiedzcie mi szczerze dlaczego nie śpicie w środku tygodnia o 2:30?
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.
Kazdy kto widzi ten wpis musi odpisać. Trudno.
Ja nie śpię bo stres mocno i nie mogę spać.

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

Post: https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Kilka dni temu znalazłem w skrzynce awizo. Szczerze mówiąc, od razu domyślałem się, co może się za nim kryć. Po wizycie na poczcie moje przypuszczenia niestety się potwierdziły.
Po około trzech miesiącach śledztwa w sprawie podpalenia dwóch zaparkowanych samochodów oraz próby podpalenia trzeciego pojazdu sprawa została UMORZONA.
W praktyce oznacza to, że osoba, która podpaliła trzy auta, stwarzając realne zagrożenie oraz powodując ogromne straty materialne, nie poniosła żadnych konsekwencji.
Najbardziej absurdalne jest to, że nawet w uzasadnieniu decyzji można znaleźć błędy gramatyczne, co tylko pokazuje, z jakim podejściem prokuratura potraktowała całą sprawę.
W komentarzach wrzucam skany uzasadnienia z prokuratury.
Na koniec chciałbym jeszcze raz bardzo Wam podziękować. Za każdą złotówkę wsparcia, każde dobre słowo i każdą wiadomość.
Gdyby nie Wasza pomoc i wsparcie w tamtym czasie, byłoby mi naprawdę dużo trudniej przez to wszystko przejść.
Dzięki Wam było to po prostu łatwiejsze. Dziękuję.
#honda #motoryzacja
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o
źródło: IMG_9470
Pobierzźródło: Pierwsza strona
Pobierzźródło: Druga strona
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Medokin99: To jest absolutny standard i o dziwo jest na to przyzwolenie ciągle. Jest też coś takiego jak "pomyłka oczywista" - drastyczne błędy merytoryczne są nieważne tym sposobem w sądach, policji itd
Ubezpieczenia z tego zero, racja?
Minęło już trochę czasu od tamtych wydarzeń, więc wracam z podsumowaniem.
Miałem spore problemy ze znalezieniem kogokolwiek, kto chciałby zabrać ten samochód. Gdy tylko wspominałem, że została z niego praktycznie goła blacha, wszystkie stacje demontażu kręciły nosem — że nie mają teraz czasu, że
Współczuję sprawy. Ale niestety nie wiem co policja mogłaby zrobić więcej. Parę lat temu włamali mi się do samochodu. Ukradli kamerkę i narzędzia. Sprawa również umożona z braku dowodów, żadnych świadków, kamera na osiedlu nagrała tylko „sylwetki”
@Bananalord: może pracować i szukać sprawców?
źródło: WPN30373
PobierzZero ustaleń.
I my tą bezużyteczna skorumpowaną organizację utrzymujemy.
Najbardziej skuteczni są w kryciu d--y majtczakom jak kogoś zabiją i pałowaniu ludzi na potrzeby władzy. Normalny człowiek ma do nich jakąś sprawę to wyśmieją w twarz i c---a zrobią.
Aż mnie zagotowało.
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
No bo sorry, ale sprawcy z kapelusza nie wyciągną, tak niestety działa świat. Jest brzydki i surowy, a sebiksów i lumperii z twarzy podobnych do nikogo są tysiące..
Komentarz usunięty przez moderatora
Powinni sami ze swojej kieszeni płacić odszkodowanie za swoją nieudolność.
Tfu na polską policję, silni wobec słabych, słabi wobec silnych.
@bugzer: xDDDDDDD
Podpalenie=mozesz sie domagac odszkodowania od podpalacza