Aktywne Wpisy

KitaxKita +58
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

tojapaweu +8
Miesiac temu zapytałem się księgowej, czy mogę sam rozliczyć PIT. Odpisała mi to co na screenie.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
źródło: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierz

Jak odciąć się od ciągłego przeglądania relacji ex i wchodzenia na jej profil.
Stalem się stalkerem :[
W skrócie. Byłem z dziewczyną 3 lata. Związek pod koniec był trudny mimo prób naprawy. Zdradziła mnie i zostawiła dla innego. Po pół roku odezwala się i zaczęła walczyć o powrót. Trzymałem ją pół roku mimo, że caly czas niesamowicie kochałem. Ona mówiła że będzie na mnie czekać, że pragnie że mną być.
Kiedy już zerwałem z ówczesną dziewczyną z którą się spotykałem ona zerwała ze mną kontakt i powiedziała że jedzie do warszawy spotkać się z kimś na randkę. Obecnie od 3msc do niego jeździ. Nie mamy zadnego kontaktu od tamtego momentu. Ja dzień w dzien sprawdzam jej relacje. Mam 30lvl i wiem że to niedorzeczne ale inaczej nie potrafię. Całkowicie destabilizuje mi to moje życie.
Z jednej strony chciałbym z nią być a z drugiej sami widzicie. Dwa razy zrobiła ten sam numer. Co zrobić żeby się od tego odciąć?
#zwiazki #milosc #zdrada #kobiety
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Komentarz usunięty przez moderatora
KOBIETY SA ZLE nie bejbi to ty wybierasz laski które robią z ciebie cucka
Bo zdrowa umysłowo kobieta z kompasem moralnym jest zbyt nudna
@mirko_anonim: wyhodować jaja. Dziewczyna i poniżanie się jest objawem, a
Jesteście siebie warci z tą twoją eks rurą, cierp ciało jak chciało. Szkoda tylko tamtej laski
Jakoś sobie wytłumaczyłeś jej zachowanie zamiast przyjąć to, że ona nie umiała z Tobą być - raczej nie dane wam było zestarzeć się razem.
Idź dalej zacznij sobie życie układać
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
Gdzie empatia w tej historii? Gdzie dbanie o siebie, drugą osobę i myślenie o konsekwencjach?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: typie jakie to ma znaczenie? Dalej nie czytałem. Blokujesz i
Komentarz usunięty przez autora
@Linnior88: jaki masz stopień niepełnosprawności? On tego nie zrobił, bo sobie coś ubzdurał, tylko na podstawie deklaracji swojej byłej. To ona wygląda jak niezrównoważona psychicznie.
Komentarz usunięty przez autora