Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak odciąć się od ciągłego przeglądania relacji ex i wchodzenia na jej profil.
Stalem się stalkerem :[
W skrócie. Byłem z dziewczyną 3 lata. Związek pod koniec był trudny mimo prób naprawy. Zdradziła mnie i zostawiła dla innego. Po pół roku odezwala się i zaczęła walczyć o powrót. Trzymałem ją pół roku mimo, że caly czas niesamowicie kochałem. Ona mówiła że będzie na mnie czekać, że pragnie że mną być.
Kiedy już zerwałem z ówczesną dziewczyną z którą się spotykałem ona zerwała ze mną kontakt i powiedziała że jedzie do warszawy spotkać się z kimś na randkę. Obecnie od 3msc do niego jeździ. Nie mamy zadnego kontaktu od tamtego momentu. Ja dzień w dzien sprawdzam jej relacje. Mam 30lvl i wiem że to niedorzeczne ale inaczej nie potrafię. Całkowicie destabilizuje mi to moje życie.
Z jednej strony chciałbym z nią być a z drugiej sami widzicie. Dwa razy zrobiła ten sam numer. Co zrobić żeby się od tego odciąć?

#zwiazki #milosc #zdrada #kobiety

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: pięknie Cię urobiła, nie dość, że dałeś się skundlić, to teraz za nią płaczesz. Do takich relacji się nie wraca i to był Twój podstawowy błąd. Teraz masz obsesję z którą będziesz musiał sobie poradzić. W jaki sposób to zrobisz, to już zależy od Ciebie, bo na każdego działa co innego. Mi z uporaniem się z podobną obsesja po rozstaniu, pomogła wiedzą na temat działa ludzkiego mózgu. Dzięki temu
  • Odpowiedz
@taxi_driver92 bo mówi się fałszywie że to kobiety biegną za emocjami gdzie facet jest w stanie zostawić kobietę nadająca się na żonę i matke dla zwykłej kundlicy spod bramy którą da każdemu kto chce
KOBIETY SA ZLE nie bejbi to ty wybierasz laski które robią z ciebie cucka
Bo zdrowa umysłowo kobieta z kompasem moralnym jest zbyt nudna
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

ja zacząłem się spotykać z kimś innym. Po części żeby o niej zapomnieć a po części żeby wzbudzić zazdrość.

Zdradziłem tamtą dziewczynę, czułem obrzydzenie i powiedziałem eks ze nie możemy się widywać. Bardzo za nią tęskniłem ale nie chciałem niszczyć tego z obecną.

Jesteście siebie warci z tą twoją eks rurą, cierp ciało jak chciało. Szkoda tylko tamtej laski
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
czujny-lider-66: Wiesz co zrobić żeby się od tego odciąć - właśnie się od tego odciąć. Ale ty chcesz jej- być z nią a jak nie możesz być to chociaż oglądać relacje.
Jakoś sobie wytłumaczyłeś jej zachowanie zamiast przyjąć to, że ona nie umiała z Tobą być - raczej nie dane wam było zestarzeć się razem.
Idź dalej zacznij sobie życie układać

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 7
czujny-lider-66: Mordo oboje jesteście niestabilni emocjonalnie - chcesz jej bo rozchwiało Cię, że ona Coś odrzuca i robi Ci rollercoaster emocjonalny. Ty też nie byłeś w porządku wobec dziewczyny, z którą się spotkałeś ale czujesz się fatalnie gdy ktoś Cię traktuje tak samo.
Gdzie empatia w tej historii? Gdzie dbanie o siebie, drugą osobę i myślenie o konsekwencjach?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli spotykasz się z kimś innym by wzbudzić zazdrość w byłej to powinieneś zastanowić się nad leczeniem psychiatryczno-terapeutycznym. Ludzie zdrowi nie wzbudzają zazdrości specjalnie a tym bardziej nie metodami które pokazują że ewidentnie masz ją gdzieś. Gdy mi były powiedział że niby specjalnie w nim wzbudzałam zazdrość mając nowego chłopaka to jako zdrowa jednostka pomyslalam że eks jest tak spier…ny że go zablokowałam wszędzie gdzie się da i nawet u
  • Odpowiedz
A mówi się że kobiety robią bez sensu i są nie logiczne

@Linnior88: jaki masz stopień niepełnosprawności? On tego nie zrobił, bo sobie coś ubzdurał, tylko na podstawie deklaracji swojej byłej. To ona wygląda jak niezrównoważona psychicznie.
  • Odpowiedz