Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czmiel_: oczywiscie jest to prawda, dlatego nigdy nie zrozumiem katowania sie jakimis cyklami na mase i jedzenia obrzydliwych ilosci jedzenia xD jak to powiedzial testo

PRZESTANCIE TYC IDIOCI, MUSICIE MIEC MIESNIE

przecietny chlop 180 cm ktory wazy 77kg na zyle bedzie duzo lepiej wygladal od knura 90 kilo z 25%+ BF
  • Odpowiedz
@Czmiel_ dużo przewertowałem na ten temat internetow + doświadczenie własne. Po paru latach stażu na siłce wbijanie mięcha idzie na prawdę bardzo mozolnie i kosztuje dużo pracy/wyrzeczeń dlatego polecam nie przejmować się jakimiś z-----i z instagrama tylko cieszyć się życiem i tym że jesteś sprawny
  • Odpowiedz
@Czmiel_: pewnie ten jak zaczyna chodzić na siłownie to wygląda jak chłop poniżej na lewo czyli ma mało mięśni i również niski BF, jest po prostu szczupły

no i przytyje te 10kg w ciągu iluś miesięcy, z czego dorzuci 3kg mięśni, trochę tłuszczu, trochę wody i finalnie i tak będzie wyglądał lepiej niż wcześniej pomimo że procentowo BF będzie trochę większy
Yluu - @Czmiel_: pewnie ten jak zaczyna chodzić na siłownie to wygląda jak chłop poni...

źródło: obraz_2024-09-22_155234519

Pobierz
  • Odpowiedz
tak naprawdę mało kto chodzący na siłownie buduje suchą masę mięśniową

@Loginconajmniej4znaki:
Jakoś ze dwa lata temu zacząłem ćwiczyć kalistenikę, ćwiczyłem przez kilka miesięcy codziennie (co zasadniczo nie było najlepszym pomysłem, ale traktowałem to również jako ćwiczenie hartu ducha).
Ogólnie rozwijałem się cały czas, byłem coraz silniejszy, coraz szerszy, mięśnie coraz większe, byłem, cyt.: "szczupły i napakowany mięśniami" itd itp.
Nie ważyłem się zbyt często, ale za każdym razem jak
  • Odpowiedz