Aktywne Wpisy
Cozwykopem +6

Witam wszystkich serdecznie w te wtorkową noc.
źródło: temp_file5723743152246214099
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file5723743152246214099
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
- relikwie które mają chronić PRZED klęskami
- wystaw je już po klęsce
- Profit xD
Ta kwestia dotyczy wierzących i dla niewierzących może być niezrozumiała i dziwna, równie jak inne obrządki, ceremonie, nabożeństwa itp.
@Kopytnik_1: Zgadza sie. Pamiętajmy tez, mowili wtedy ze po wystawieniu figurki powodz ustąpiła. Jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego nie pozyczyli figurki parafiom na Śląsku
@Kopytnik_1: No Ale relikwia zatrzyma powodz? Czy tylko uratuje wierzących? Bo skoro ma zatrzymać magiczną aurą powodz. To i niewierzący tego doświadczą co będzie wystarczającym potwierdzeniem, że brak zrozumienia danego obrzędu czy zachowania był po prostu głupi dla osób niewierzących. Bo mają twardy dowod działania.
Więc albo działa. Albo jest tylko
Skoro jednak zło się szerzy, to w takim razie zło wygrywa z bóstwem, a bóstwo jest przegrywem.
@Kopytnik_1: No spory. Bywałem z byłym kolega na takich młodzieżowych zbiórkach wiernych u niego w kościele. Chodziłem kilka razy, bo chciał żebym zobaczył jak to wygląda. Wszytko było dzięki Bogu. No chyba że dostałeś raka albo urodziło sie niepełnosprawne dziecko to dostałeś misje xddd
Ksiądz, młodzież w szerokim przekroju wiekowym. I jakoś nie widziałem smutku jak ktoś się zwierzał, że "doznal" nawrócenia. Tylko
@Kopytnik_1: a gdzie tam, w ogóle ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Screenshot_2024-09-20-10-28-06-816
Pobierz@leeaxe: Najlepiej pokruszona i worku
Zapomniałeś napisać coś o jezusku gimboateisto xd