Aktywne Wpisy

Rosyjscy agenci ZUSu nie p------ą się w tańcu.
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek
88l to już granica, ile można emkę ciągnąć od państwa.
Babiczka chyba nie przeżyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#trzecieoko #wypadek

Zawod_Inwestor +72
#gielda Tak sobie czytam różne badania z przeszłości i teraźniejszości dotyczące czynników, dzięki którym teoretycznie można próbować w długim terminie pobić S&P500 czy nawet Nasdaq100 i metaanaliza tych badań doprowadziła mnie do przełomowego odkrycia: kup se etfa to znormalniejesz. Niestety dzisiaj już absolutnie nie jest prawdą twierdzenie, że "ETFy są dla przeciętniaków", bo mamy dostępne tanie fundusze skoncentrowane na najbardziej quality sektorach jak np. nasdaq100.
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
Wrzucam screen z zachowania tej mojej
źródło: obraz
Pobierz

źródło: 1000010598
Pobierz@NieBojeSieMinusow: im więcej ludzi będzie o tym mówić tym nie będzie tak łatwo tego odpuścić. Trzeba o tym rozmawiać wszędzie. Nie można się poddawać, bo jacyś politycy mają mieszkania więc się nic nie da.
To samo z autem, rowerem czy czym innym, od tego też mam płacić podatek bo stoi nieużytkowane?
Lewactwo sięga swoimi brudnymi łapami po wszystko.
ostatnio Wykop strasznie zlewaczał na tym punkcie.
To, że pozwoliłoby zrobić krok ku temu, by mieszkanie przestało być dobrem luksusowym dostępnym dla nielicznych?
Możesz sprzedać. Prawie nie ma takich decyzji, na których by zyskali wszyscy. Jeśli dyskomfort kilku osób, które w jakimś celu trzymają puste mieszkanie, żeby
@Vampurr: Dobrze zrozumiałeś, zuch chłop xD