Wpis z mikrobloga

Muszę to z siebie wyrzucić, bo czuję, że będzie mi lepiej. Jestem z kobietą i generalnie wszystko było fajnie do czasu, kiedy nie straciłem pracy. A zarabiałem dobrze, byłem programistą #java w dużej firmie, zarabiałem powyżej przeciętnej w Polsce - to na pewno. W sumie to nigdy nie chciałem być managerem, bo mi to nie pasowało, choć moja kobita nalegała, żebym piął się w górę korpo - to był pierwszy znak. Moja kobieta też nie zarabia źle - pracuje w HR w #it, więc ma dobrą pensję. 4 miesiące temu straciłem pracę. Pierwsze 2 - czułem wsparcie od niej, ale kolejne 2 i dalej nie mogę znaleźć pracy - moja kobieta już nie jest taka wspierająca. W tym momencie mam 0 seksu, kobieta moja się obraża o wszystko, czuję że gardzi mną i już niedługo mnie rzuci. To się czuje po prostu. Szukam pracy, ale bezskutecznie, coraz bardziej stresuje mnie, to, że jak jej szybko nie znajdę, to ona mnie zastąpi lepszym. Co mam robić, bo już psychicznie nie domagam?

#zwiazki #wyznanie #redpill #blackpill #pieniadze #it #programista15k #psychologia #korposwiat #praca #wyznaniezdupy #pomocy #mirkowyzwanie #s--s #pomoc #depresja
pearl_jamik - Muszę to z siebie wyrzucić, bo czuję, że będzie mi lepiej. Jestem z kob...

źródło: shutterstock-479612449

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pearl_jamik: zobaczysz, zimą wybierze się ze znajomą na tydzień do Afryki północnej "żeby to wszystko odchorować" a lekarstwem na jej choroby będzie hebanowy kołek. Nie smuć się jednak, to natura, z naturą nie wygrasz.
  • Odpowiedz
@pearl_jamik: pewnie bait, ale zrób dwie rzeczy - znajdź robotę, może się lekko przebranżów, na pewno coś w końcu ogarniesz, najwyżej zjedziesz ze stawki, a zaraz potem kopnij ja w dupę. Takiego obrotu sprawy się karyńsko nie spodziewa, będzie zaskoczona, a Ty już i tak wiesz, że to żaden materiał na żonę.
  • Odpowiedz
@pearl_jamik: to ja zadam moze malo popularne na wykopie, za to mocno kontrowersyjne pytanie:
- a co poza szukaniem pracy robisz?

Czy wszystko co robiliscie razem do tej pory jak miales robote wyglada tak samo?
Ona cisnie do roboty, albo siedzi na zdalnym, a
  • Odpowiedz
  • 2
Spróbuj póki co znaleźć pracę jakakolwiek bo z tego co zrozumiałam to od 4 miesięcy nie pracujesz, nie musi być od razu super płatna. Widzę że chyba bardzo Ci na niej zależy tu potrzeba rozmowy szczerej, nakryj stół zrób kolację świeczki i kup kwiaty niech poczuje się doceniona i pogadajcie szczerze niech ona powie co ją boli, pogadajcie
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: g---o prawda. Najpierw ją olać, potem znaleźć pracę. Jak ma znaleźć pracę, jak tamta go gnębi psychicznie? Odciąć kulę u nogi i frunąć dalej. To typ baby której mama kazała mieć dobrze ułożonego faceta, a sama w głębii nic nie czuje. Jakby dostałą dużo lepszy hejs to by cie zostawiła.
  • Odpowiedz