Aktywne Wpisy

JurgenKlinsman +26
#rozdajo Wojna o Honor!
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego Εniegu, komentarz z najwiΔkszΔ iloΕciΔ plusΓ³w otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady sΔ proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisaΔ to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a nastΔpnie czekamy do pΓ³Εnocy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z najwiΔkszΔ iloΕciΔ plusΓ³w.
WysyΕam dziΕ z dostawΔ w niedzielΔ.
Z powodu upadku nowego Honora Magic 7 pro do obszczanego Εniegu, komentarz z najwiΔkszΔ iloΕciΔ plusΓ³w otrzyma go paczkomatem na paczkomat.
Zasady sΔ proste, plusujesz ten wpis, komentujesz (jak nie wiesz co napisaΔ to mnie zwyzywaj, zbluzgaj mi jak nigdy), a nastΔpnie czekamy do pΓ³Εnocy i przez MirkoRandom wybierzemy komentarz z najwiΔkszΔ iloΕciΔ plusΓ³w.
WysyΕam dziΕ z dostawΔ w niedzielΔ.
ΕΊrΓ³dΕo: kutas-honoru
Pobierz
Infex +313
#wladcapierscieni Nic siΔ ten film nie zestarzaΕ
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz

Kiedy wczoraj wspominaliΕmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziaΕo, ΕΌe jest to spowodowane wdroΕΌeniem widoku multimedialnego β i nie pomyliliΕcie siΔ! π
WsΕuchaliΕmy siΔ w Wasze uwagi i przywrΓ³ciliΕmy widok multimedialny β nie tylko na mikroblogu, ale takΕΌe w tagach! DziΔki temu odkrywanie serwisu ze Εmiesznymi obrazkami ( Ν‘ΒΊ ΝΚΝ‘ΒΊ) bΔdzie prostsze i przyjemniejsze. ZadbaliΕmy o to, aby przeΕΔ czanie siΔ miΔdzy widokami byΕo szybkie i intuicyjne. Dodatkowo, stream z obrazkami uwzglΔdnia Wasze czarne listy, co pozwala na jeszcze lepsze dopasowanie treΕci do Waszych preferencji!
To jednak nie koniec β chcemy, ΕΌebyΕcie to Wy pomogli nam uczyniΔ tΔ funkcjΔ jeszcze lepszΔ . ZachΔcamy Was do przetestowania i podzielenia siΔ opiniami w komentarzach do wpisu. Wasze sugestie sΔ dla nas niezwykle cenne!
#wykopchangelog #wykop #ogloszenia #komunikat
ΕΊrΓ³dΕo: Wykop
PobierzΕΊrΓ³dΕo: Multimedia
PobierzKomentarz usuniΔty przez moderatora
ΕΊrΓ³dΕo: 7nsgds
Pobierz@Supaplex: PrzejdΕΊ na gΕΓ³wny widok mikrobloga lub dowolny tag: https://wykop.pl/mikroblog - moΕΌliwoΕΔ przeglΔ dania samych obrazkΓ³w/grafik znajdziesz tuΕΌ pod formularzem dodawania komentarza :)
MusiaΕem wycinaczkΔ blokujΔ cΔ wasze natrΔtne reklamy na caΕej stronie nauczyΔ tego ficzera
przeglΔ danie zdjΔΔ na tagu byΕo dostΔpne od 2023 roku:
Przez 1,5 roku uΕΌytkownicy dodatku Wykop X mogli wΕΔ czyΔ widok multimediΓ³w jednym klikniΔciem
Wykop X PhotoViewer pozwala na
- przeglΔ danie samych obrazkΓ³w na dowolnym tagu
Pobierz1. ZrΓ³bcie ΕΌe z 2-3 obrazki do przodu, ΕΌeby po klikniΔciu next, nie trzeba czekaΔ, aΕΌ kolejny obrazek siΔ zaΕaduje.
Przy gorszym necie to niezbΔdne, a i przy normalnym daje lepsze doΕwiadczenie uΕΌytkownika.
2. Dajcie moΕΌliwoΕΔ powiΔkszania obrazka, ΕΌeby wypeΕniaΕ caΕe okno, jak jest za maΕy, a nawet wiΔksze przybliΕΌenie.
3. u gΓ³ry na Εrodku zostaΕa fajna przestrzeΕ, w ktΓ³rΔ moΕΌna wstawiΔ fragment tekstu z wpisu z obrazkiem, wiΔcej konteksu
@dktr: MoΕΌesz skorzystaΔ z Wykop X, w moim dodatku jest taka funkcja juΕΌ od dawna:
Pobierz