Aktywne Wpisy

adisoniusz +556
W dniu dzisiejszym drogą kupna stałem sie właścicielem mojego pierwszego elektronarzędzia, a mianowicie tej o to wiertarko-wkrętarki. Chetnych zapraszam do picia ze mną kompotu.
źródło: temp_file1637832353647697325
Pobierz
AlexBrown +123

Sprawdzałem dokanałowe i tanie Redmi i drogie Google Buds pro w obu przy większej predkości ledwo co słychać.
Jakich słuchawek używacie w trakcie jazdy?
#szosa #rower #pytaniedoeksperta
Polecam też co najmniej lusterko od razu kupić.
@urwe: żadnych. Życie mi jeszcze miłe.
Grunt to nie zatracić się w dźwięku ze słuchawek ;)
Wcześniej jeździłem z "kostnymi" Aftershokz Titanium, ale powyżej 25 km/h była tragedia.
Dla bezpieczeństwa jeżdżę zawsze z radarem Varia i lusterkiem bm-45
@WpiszSwojLogin: Chyba ty xd
@sargento: Ale kto pytał o kierowców? xD
Równie dobrze też można chodzić po Nowej Hucie w Krakowie z szalikiem Legii ale jeśli ktoś ma odrobinę instynktu samozachowawczego lub wyobraźni tego nie zrobi, tak samo jest z jazdą w słuchawkach
Bardzo dobry dźwięk, bardzo dobry noise cancelling który działa świetnie na rowerze.
Jedyny minus to to że mają fizyczne przyciski, ale za to są budżetowe. Są do tego lekkie więc małe ryzyko że wypadną albo kiepsko będą siedzieć w uszach.
@sargento: Bo jest to niebezpieczne. Nie słyszy się wtedy np. dzwonka innego roweru, nie słychać karetek, tupania dziecka, które zaraz wybiegnie Ci pod koła zza krzaka, albo że ktoś jedzie tuż za Tobą. Ograniczony jest też ruch głową do rozglądania się.
Do jedzenia na rowerze wystarcza oczy, a jak oczy Ci nie wystarczają to może masz coś z oczami?
jezdze 10 lat w sluchawkach, nigdy przenigdy z tego powodu nie stalo mi sie nic zlego, ale to trzeba miec leb na karku i byc swiadomym co sie dzieje w okolo
a tak pozatym nie wyobrazam sobie jazdy bez muzyki xd nic nie daje takiego kopa energii
a sluchawki polecam sony za 40pln, przewodowe oczywiscie