Wpis z mikrobloga

@Wariner: największym polskim zachowaniem, które powinno być ścigane jest p---------e farmazonów o polakach i że w innym kraju jest inaczej mimo, że nigdy nie wyjechali że swojego ciechocinka
  • Odpowiedz
@Wariner: palenie przez okno lub na balkonie tak, że smrodzi się sąsiadom. W sumie we wszystkich miejscach publicznych. Jak ktoś chce smrodzić, to niech smrodzi sam sobie.

Narzekanie, że coś jest za drogie, kiedy chodzi o niekoniecznie do życia rzeczy - vide: wpisy na facebooku pod postami jednej z lodziarni, że olaboga, tyle za gałkę, to on/ona sobie pójdzie gdzie indziej, że zdzierstwo. Przecież nie ma przymusu tam chodzić. Ale
  • Odpowiedz
Codzienne polackie zachowania, które powinny być ścigane z urzędu i surowo karane:

@Wariner:

Opowiadanie długiej historii przy użyciu jedynie trzech słów i spójników.
  • Odpowiedz
@Wariner głośne gadanie w przestrzeni publicznej. Nie tylko przez telefon w komunikacji miejskiej, ale ogólnie w knajpach, na ulicy itp - tak, że ludzie w promieniu kilku metrów doskonale wszystko słyszą. W ogóle uważam, że Polacy mają bardzo niski poziom wewnętrznego poczucia obciachu. Mam koleżankę z którą ostatnio stałam na przystanku i opowiadała o swoich perypetiach związkowych - oczywiście zwróciłam jej uwagę żeby mówiła nieco ciszej ale to działało tylko na
  • Odpowiedz
Ten thread ma potencjał na gównoburze tysiąclecia, więc dorzucę od siebie:

Parkowanie samochodami na trawie, krawężnikach.
  • Odpowiedz