Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pytanie do #niebieskiepaski:

Co najbardziej cenicie w kobietach, o których myślicie w kategoriach poważnego związku?

Jaka powinna być idealna (wg Was) kobieta, z którą chcielibyście stworzyć poważny związek? Na co zwracacie uwagę?

Zachęcam do zostawienia komentarza i opisania co jest dla Was ważne.

#zwiazki #relacje #rozowepaski #niebieskiepaski #kobiety #mezczyzni #milosc

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim żeby nie miała humorów, cichych dni i "domyśl się"
to jest absolutne minimum.
przy okazji nie powinna też mieć skłonności do odcinania faceta od jego znajomych lub rodziny.
przydałoby się jeszcze parę zalet ale i tak już opisuję jednorożca
  • Odpowiedz
przydałoby się jeszcze parę zalet ale i tak już opisuję jednorożca

@PotwornyKogut: xD
W sumie to przerażające że takie naprawdę wydawałoby się oczywiste rzeczy naprawdę są w zestawieniu trudne do osiągnięcia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
1. Potrafi stworzyć z mężczyzną w związku prawdziwą przyjaźń i nie kierować się ego.
2. Ma wysokie standardy moralne wobec siebie i innych.
3. Chce zajmować się domem i dziećmi, ale niereligijna.
4. Ma ładną buzię i jest szczupła.
jedym słowem, takie kobiety tylko w anime.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Żeby dobrze się z nią rozmawiało na wiele wspólnych tematów, żeby to było na gruncie przyjaźni, i podobne podejście do życia, i podstawowych kwestii typu ślub, dzieci itd. no i powinna przynajmniej trochę się podobać z wyglądu

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: najabrdziej to pewność siebie i brak kompleksów. Jak nie ma pewności siebie i wiary w siebie to wtedy żadne miłe słowa ani żadne sukcesy jej nie zadowolą bo zawsze będzie uważała się za gorszą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
żeby była miła, skromna, nie miała odpałów, nie imprezowała, miała jakieś swoje hobby (żebym nie musiał być jej animatorem czasu wolnego). Żeby miała podobne podejście do życia jak ja, czyli Bóg i rodzina na pierwszym miejscu. Podobne podejście do finansów. No i z wyglądu, żeby mi się podobała. Bez tatuaży i nałogów.
  • Odpowiedz
nie może mieć psa (nie toleruję ich) ale może mieć kota :3 (tylko nie kocura, bo to co innego xd

@Pandillero: później się dziwicie, że laski was nie chcą. A jak maja chcieć skoro nie dajecie im przestrzeni? I nie chodzi tu o przestrzeń w znalezieniu nowego boltza, ale o możliwość różnicy w związku. "Ja" lubię aktywność fizyczną i rower, "ty" wolisz planszowki i glaskanie kota: to się wcale nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
- optymistycznie patrząca na przyszłość, wspierająca
- dobra, ciepła, myśląca poważnie o wspólnej przyszłości
- lojalna, bo to najmocniejsza cecha wifey material
- skromna, nie imprezująca co chwilę
- inteligentna, bo sam jestem i nie chciałbym kogoś głupszego
  • Odpowiedz
Wczoraj owca zadała to samo pytanie więc przeklejam odpowiedź.

Tu jest post, który mi się spodobał, skrótowo opisuje najważniejsze, wiadomo, nie zawiera wszystkiego, ale ogólny zarys już masz, widzisz, w jakim kierunku to zmierza: https://wykop.pl/wpis/77530843/obserwuj-mirkoanonim-jaka-wartosc-dodana-w-zyciu-m#271381485

- wsparcie

- uczucie
@mirko_anonim +1
Anonim (nie OP): - wsparcie
- uczucie
- troska
- dzielenie się wspólnymi chwilami, np. celebrowanie dobrych rzeczy, wsparcie przy porażkach
- pomoc
- ognisko
  • Odpowiedz