Aktywne Wpisy

smutny_kojot +489
źródło: 20250805_083623
Pobierz
Besalama +1122
Dojrzałość to uświadomienie sobie, że w filmie „Titanic” Rose postanawia wrzucić do morza wisiorek wart 250 milionów dolarów ku pamięci bezrobotnego mężczyzny. Zupełnie ignoruje fakt, że odkrywca, który doprowadził ją do wraku statku, poświęcił całą swoją karierę na odnalezienie tego naszyjnika. Mimo to, trzymała go przez dekady, na wypadek gdyby wróciła na miejsce katastrofy, tylko po to, by wyrzucić go do oceanu bez żadnego powodu…
Tymczasem zręcznie pomija fakt, że pozwoliła Jackowi
Tymczasem zręcznie pomija fakt, że pozwoliła Jackowi
źródło: rose
Pobierz

źródło: 1000009224
PobierzXDDD nie.
@macan: Dokładnie tak. Wszyscy "ekoterroryści" latają do Miami. Tak było!
To jest dosłownie poziom boomerów z jakichś pejów pokroju Polska Walcząca na fb xd.
@klaun-szyderca: Co wam się we łbach u-----o z tym że ropa naftowa to szczątki dinozaurów?
@Loginconajmniej4znaki: no dobra, ale niektórzy widzą trochę dalej niż czubek własnego nosa i nie kierują się chłopskim rozumkiem XD
@GrochenMochen: dlaczego?
@Masson: Jeszcze raz bo widzę, że nie łapiesz. Mam fotowoltaikę od 2019 r., płacę 0 zł za prąd, jedynie 300 zł opłat rocznych, ich nie liczę bo to opłata za posiadanie licznika, płaci ją każdy. Moja produkcja pokrywa 100% mojego rocznego zapotrzebowania, ok. 8 MWh, tak będzie jeszcze przez 10 lat jeżeli nic się nie zmieni.
Rachunki na 0zł, ok. 300zł opłat stałych/rok już
Pewnie 80 bo jezus i aniołki to przenośnia jak coś nie ma sensu, a serio jak jest cień szansy że ma sens
Komentarz usunięty przez moderatora
No serio, można wymyślać różne hasła, ale nie muszą być tak durne XD