Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: nie ma obowiązku posiadania dzieci ale takie argumenty to jet dramat. Typowa pusta Julka. Ja mam dzieci i jest super. Ale to wie tylko ten kto je ma :) W życiu liczy się coś więcej niż pieniądze i posiadane dobra.
  • Odpowiedz
  • 38
@fernir88 posiadanie posiadaniem ale jak widzę jakimi gruzami na 14letnich oponach ludzie potrafią rodziny wozić to aż włosy dęba stają, nie każdy musi kupować nowe mercedesy ale przy czwórce dzieci normalny, bezpieczny samochód można kupić za roczne 800+
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Jak to ich nie stać ?? przecież wsiadają do auta ... Nie wiem co się porobiło z tymi łbami przesiąkniętymi pędem za konsumpcjonizmem. Osobiście uważam że skoro auto jeździ, jest sprawne i niezawodne to po co je wymieniać ??? Ta sama rzecz się ma do telefonów, działa, bateria trzyma to po co ci nowy ??? Zdecydowanie masz rację, ktoś tu nieźle korbą kręci, a ameby z portali społecznościowych to
  • Odpowiedz
  • 12
@fernir88 najlpesze wlasnie jest to, jak ludzie co zarabiaja tyle samo co ty, ale nie maja dzieci/domu na utrzymaniu, uwazaja sie za przebogatych :) Zawsze z tego kisne.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: @fernir88 ja wiem, że to głupi ragebait, ale potem właśnie 3/4 tagu przegryw jest zapełnione "po co mnie starzy robili skoro od zawsze żyliśmy w biedzie i od małego byłem skazany na porażkę" xd i żeby też nie było, że mówię o tej sytuacji z posta, że te konkretne osoby to biedaki (bo tu zaraz na 100% ktoś na spektrum z takim argumentem wleci xd), a tylko mówię,
  • Odpowiedz