Aktywne Wpisy
Dawul +48
Dlaczego wykopki zachowują się jakby było 20% bezrobocie, srodki z #kpo w 99% zostały przewalone (a pewnie zostały przewalone w jakimś 0,00001%)?
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
MYexodus +13
To co się dzieje na tym portalu w sprawie kpo to naprawdę tragedia, ile kłamstw i manipulacji wokół tego jest tutaj postowanych przebija masę krytyczną. Istota i zasady tego programu zostały totalnie wypaczone.
Jak wykopki się pieklą jakoby mielibyśmy spłacać to do końca naszych żyć to jest okropne kłamstwo. 25mld zł to jest dosłownie bezzwrotna dotacja, kolejne 35ml zł jest oprocentowane na mniej niż 1%. To są praktycznie darmowe pieniądze. Masa tego idzie
Jak wykopki się pieklą jakoby mielibyśmy spłacać to do końca naszych żyć to jest okropne kłamstwo. 25mld zł to jest dosłownie bezzwrotna dotacja, kolejne 35ml zł jest oprocentowane na mniej niż 1%. To są praktycznie darmowe pieniądze. Masa tego idzie

źródło: 1000009224
Pobierz@Loginconajmniej4znaki: i naprawdę nie potrafisz pojąć, że są ludzie których to jednak obchodzi?
To trochę tak jakbyś naśmiecił gdzieś w górach pod hasłem, że już tu i tak nigdy nie wrócisz więc to nie twój problem.
@koniolizator: Mam pompę ciepła, polecam :) bardzo wygodna opcja.
@Loginconajmniej4znaki: no ale to nie ma się czym chwalić, że twoja perspektywa sięga do drzwi twojego domu.
@Loginconajmniej4znaki: mam tak samo. wywalone zupełnie. ale weź pod uwagę, że ludzie mają dzieci i niektórzy się martwią w jakim świecie ich dzieci będą zyły - nawet nie chodzi o
Komentarz usunięty przez moderatora
@DRESIARZZ: ja lubię te mniej wygodne, a tańsze.
@tumiwisizm: Nie są tańsze, mam też gaz i tradycyjny kocioł :) PC sam montowałem.
Mam PV na starych zasadach, ogrzewanie za 0 zł, gaz czy węgiel muszę
W takiej Europy widać jak na dłoni, że klimat się zmienia. Nawet największy bałwan który nie uznaje badań i statystyk powinien to potwierdzić XD
Macie niesamowicie ograniczone pole widzenia, to przerażające. Tak samo jak ludzie którzy pomimo najgorszej demografii w UE uważają, że emerytura od 60rż w Polsce to dobry pomysł
I tak, papierowe słomki nic nie