Aktywne Wpisy
jakuba94 +148
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Randy_the_Ram +73
Głosowałem na konfederację, mój różowy na lewicę i wiecie co? G---o, żyjemy ze sobą i się dogadujemy, bo nie jesteśmy jak zwierzęta, rzucające się sobie do gardeł na podstawie poglądów politycznych, nie leczymy frustracji wojenkami o partię i mamy szacunek dla innych ludzi.
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Wy się żrecie jak psy, a na górze politycy śmieją się z was, jak udało im się pięknie was podzielić. Pozdrawiam cieplutko normalnych ludzi.
#lewica #4konserwy
Niby papierowy kubek? Podobnie jak karton po mleku - powinien trafić do plastiku.
A papier po hamburgerze albo karton po pizzy? Są zatłuszczone, więc nie do papieru (chyba do innych).
Paragony to tez nie papier.
Więc Mcdonald's mógł już dać jakieś sensowniejsze napisy i obrazki, a nie takie coś, co w niczym nie
@kwark64: ale i tak chyba z 90% ludzi o tym nie wie, łącznie z tymi co mają dbać o sortowanie XD (Instytut Danych z D--y).
Więc jedyne sensowne rozwiązanie na sortowanie w macu to zadbać
kupuję burgera w papierku (chociaż to nie do końca papier, bo nie przecieka, więc pewnie ma jakąś folię w sobie),
trzymam go w papierku i jem. Tak to zostało wymyślone, żebym się nie pobrudził.
I teraz w tym papierku ląduje mi powiedzmy 1/5ta pomidora i kawałek ogórka, oba