Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +30
Nie wiem jak mogłam ważyć 14 kg więcej... teraz j jest najlepsza forma od lat.
#odchudzanie #chudnijzwykopem
#odchudzanie #chudnijzwykopem
źródło: 1000018977
Pobierz
lubie-sernik +149
Doleciałem dziś do #bangkok i miałem mega przywitanie.
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
Na lotnisku czekał na mnie @Arcane89 z którym się dziś poznaliśmy. Zabrał mnie do mega knajpki na śniadanio - obiad (zdjęcie w komentarzu).
Ryba i ryż smakują zupełnie inaczej niż u nas. Przepyszne wszystko było. Super bo najbardziej się bałem, że jedzenie mi nie podpasuje. Niestety nie pozwolił mi zapłacić za obiad a chciałem się odwdzięczyć za odebranie z lotniska. Jutro na pewno
źródło: 1000056382
Pobierz

Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc ze mnie potwora. Odwrócili się ode mnie wszyscy.
Na co dzień udaję twardziela. Zaciskam zęby, chodzę do pracy, ogarniam dom, walczę z systemem i buduję dziecku normalny świat. Znajomi myślą, że jestem #wygryw, bo wygrałem w polskim sądzie walkę o dziecko z matką (na prośbę córki). Z zewnątrz wyglądam jak skała. Ale prawda jest taka, że w środku jestem kompletnie martwy. Jadę na totalnych oparach. Z każdym dniem coraz bardziej odcina mi zasilanie.
Nie mam już brata, żeby iść z nim na p--o. Nie mam już rodziców, żeby podrzucać im wnuczkę na weekend i po prostu odespać. Nie mam już do kogo zadzwonić, żeby chociaż rzucić w słuchawkę kilkoma k-----i na to, jak bardzo jest mi ciężko.
Nie piszę tego, żebyście rzucali mi tu porady prawne, mówili "idź pobiegać" albo głaskali po głowie. Nic od Was nie oczekuję. Po prostu musiałem to napisać w pustą przestrzeń, kliknąć "wyślij" i mieć świadomość, że ktokolwiek, gdziekolwiek, chociaż przez 10 sekund pochylił się nad tym, że po prostu nie daję już rady i wiem że jak pójdę z tym do sądu, to zgrillują mnie tam bardziej niż kiełbaski na majówkę.
Trzymajcie się tam.
#zalesie #samotnosc #pieklomezczyzn #depresja #rozwod #feels
@retromirek: ok oski
najważniejsze - nie poddawaj się i pracuj nad sobą i opiekuj się potomkiem najlepiej
źródło: the_simpsons
Pobierz