Aktywne Wpisy
hyperlink +38

RenkaRenkeMyje +671
Wykop już obalał deweloperów, rządy, acta i inne gówna, może czas zrobić mocną afere, żeby rząd wziął się za ograniczenie tych zasranych kundli bez kagańców i agresywnych ras wyprowadzanych na spacery przez właścicieli często mniejszych od nich? Jak nie będziemy wywierać presji to nigdy się nic nie zmieni.
#wykop #polska #psiarze
#wykop #polska #psiarze
źródło: temp_file8443835184365025685
Pobierz

#zwiazki #tinder #badoo #randkujzwykopem
a poznanie się dzięki jakiemuś algorytmowi to nie jest przypadkowo xDDD? rozwala mnie takie myślenie ludzi oni zazwyczaj uznają tylko poznanie się przypadkowo w rzeczywistosci
napisales dokladnie to co mialem w glowie, ale nie chcialo mi sie kleic wpisu xd zaluje, ze nie znalazlem dziewczyny z w sredniej czy na studiach. is over
@default1: w sumie masz rację, niewiele się takie coś różni. Tylko że takie przypadki się chyba zdarzają niezwykle rzadko, że totalnie randomowo ktoś do kogoś podbija i pyta o numer, a potem takie coś się przeradza w faktyczny związek. A oprócz tego, to różni się to
@eaxata: tak po prostu wyglada randkowanie w doroslym zyciu. ludzie nie maja czasu na poznawanie siebie od 0 tak jak to bylo jak mieli naście lat lub byli co najwyzej na studiach.
@eaxata: a to jest dopiero początek. Obejrzyj film Gattaca z 1997.
W moim przypadku portale randkowe to jedyna możliwość poznania osób płci przeciwnej. Sytuacje towarzyskie, które opisujesz w moim życiu po prostu nie istnieją. Unikam ludzi, a oni nie lubią mojego towarzystwa. Wydaje mi się, że duża część facetów z wykopu ma tą samą sytuację...
Chociaż sam mam wiele do zarzucenia portalom randkowym i ich wpływowi na społeczeństwo, to sam fakt ich istnienia bardzo mi pomógł.
@eaxata: tinder i badoo to nie aplikacje związkowe, a aplikacje do r00chania, polski kakoldstan je źle przedstawił. A co do poznawania się - przecież "w tradycyjny sposób" przebiega to mniej więcej tak samo. Na początku też siebie nie znacie. To jest jak narzędzie - możesz wywiercić dziurę, zrobić ją gwoździem i młotkiem lub w inny
Dochodzi do tego spermiarstwo, które w realnym świecie byłoby piętnowane.
Dodatkowo, puszczalstwo jest w ukryciu, nie ma kosztów społecznych takich zachowań. W realnym świecie takie coś byłoby piętnowane.