Aktywne Wpisy

michalxd21 +392
Dzisiaj różowa ma zdjęcie gipsu, a że ma wizytę u innej doktor w innej części miasta w południe to poprosiliśmy o maksymalnie wczesną wizytę. No to wpisali nas na sam początek, na 8:00. Byliśmy oczywiście 7:30 bo trzeba się zarejestrować i czekamy. Czekamy, czekamy, nikt nie wchodzi nikt nie wychodzi. Księciunio dopiero o 8:35 pojawił się w gabinecie XD ale potem wina rejestracji czy pacjentów że dużo roboty.
#lekarz100k #
#lekarz100k #

Lardor +155
Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
źródło: 1000091710
Pobierz

Jak znaleźć szczęście w życiu? Co wam daje szczęście? Co was napędza? Jak w ogóle radzicie sobie z przeszłością. Pytanie szczególnie do #niebieskiepaski
W tym roku będę miał bliżej do 40stki niż do 30stki. Czuję się wypalony i psychicznie i fizycznie. Obecnie w separacji. Dzieci brak. Praca nudna, ale nie fizyczna i całkiem nieźle zarabiam tylko co z tego. Od lat zmagam się z #depresja. To (plus efekty leków tj. zero libido) to chyba jedna z przyczyn dla których rozpadł mi się związek. Żyje z dnia na dzień. Każdy dzień jest podobny do poprzedniego. Nie mam chęci. Motywacji. Czuję że straciłem najlepsze lata i nic dobrego mnie już nie czeka. Na nic dobrego nie zasługuje. Znajomi mają szczęście rodziny, a ja trwam w tym limbo pustki. Mam kontakt z byłą partnerką, ale za każdym razem jest to jak otwieranie na nowo rany. Chciałbym kiedyś sobie wszystko ułożyć w głowie, ale zwyczajnie nie potrafię. Jak wy to robicie?
#psychologia #zwiazki #rozwojosobisty
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jakieś plaże w Tajlandii, wspinaczka w górach, spacery w innych miastach, cokolwiek nowego i ciekawego. Otoczenie się innymi ludźmi i inną mentalnością pomaga zdystansować się od swoich problemów, człowiek nabiera innej perspektywy.
@mirko_anonim: hobby, pasja
@mirko_anonim: brak toksycznej baby za pasem ¯\(ツ)/¯
───────────
@Atreyu: Nie. Karma nigdy nie wraca, bo w ogóle nie istnieje. Dajmy sobie spokój z takimi bałwochwalstwami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Atreyu: z ciekawości coś odwalił?
@mirko_anonim: cisza, spokój
@user_no_4: Nie ma karmy w rozumieniu siły wyższej która tak działa. Natomiast to co od życia dostajemy często rezonuje z tym co dajemy. Wybieramy partnera który zdradził kogoś dla nas? Jest duża szansa że i nas zostawi. Mamy chore wzorce? Będziemy powtarzali te same błędy w koło itd.
@Atreyu: to gratulacje (✌ ゚ ∀ ゚)☞