Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Osobiście, gdybym miał spotykać się z kobietą z dzieckiem, to pierwsze na co bym zwrócił uwagę, to co z ojcem dziecka? Najlepsza sytuacja, to jakby nie żył. W innym przypadku wiele rzeczy może się komplikować, bo to jednak ojciec dziecka, były partner i zawsze będzie jak piąte koło u wozu.
  • Odpowiedz
  • 110
@epicentrum_chaosu: dokładnie. Nie ma co demonizować samotnych matek, ale ważne są okoliczności tego, jak do tego doszło. Nikt nie postawi na równi kobiety, która przez tragiczny wypadek musi wychowywać dziecko samotnie, z kobietą która przespała się z losowym gościem na imprezie. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 203
Anonim (nie OP): A ja wolę żeby wybebeszyl mnie dron na bagnie pod Augustowem niż wejść w związek z typiarą z dzieckiem i marnować czas na nie swoje geny
Tatuś gdzie? Chadzik się ulotnił?
Dorośli ludzie ponoszą konsekwencje swoich czynów, jest coraz mniej mężczyzn zainteresowanych takim układem bo pewne grupy w internecie im otwierają oczy

• Odpowiedz
  • 37
@mirko_anonim w realnym świecie, tym poza Wykopem, ludzie łącza się w szczęśliwe związki w przeróżnych konfiguracjach atrakcyjności i posiadania dzieci przez partnerów.
Partnera możesz znaleźć, ale Wykopu raczej nie zmienisz.
  • Odpowiedz
Nie przejmuj się. Na wykopie siedzą szydercy, którzy myślą że pod płaszczykiem względnej anonimowości mogą więcej, a co najwyżej to mogą bić konia do panienek albo Panów z PH.
Dużo szczęścia życzę, na pewno znajdziesz sobie kogoś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ty możesz wiedzieć siebie inaczej a rzeczywistość może być inna. Poza tym przejmowanie się wykopkami gdzie większość to bajkopisarze, toksyczne przegrywy i trolle to znak że pora zrobić sobie przerwę od wykopu xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: przestań przejmujesz się paroma wykopkami co życie znają z opowieści innych i wymyślonych bzdur przez piwniczaki. Mam kuzynkę po rozwodzie z 5 latką obecnie ma wspaniałego faceta i jest szczęśliwa. Dziecko ma normalny kontakt z ojcem, jednocześnie szalejąc wręcz za nowym partnerem matki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: masz ciężko na rynku matrymonialnym. Już bez dziecka nie ma lekko. Patrząc po znajomych to ona zbierała samych dziwaków albo tatusiów z długami, albo imprezowiczów, a teraz śliskiego typa co lubi kontrolę i już na etapie randkowania wydziela jej pieniądze xd
  • Odpowiedz
  • 131
@mirko_anonim bez urazy ale nigdy nie spotkałam matki z dzieckiem która by była rozsądna, znam 3 przypadki z wiochy i okolic i jedna ma dziecko bo w wieku 18 lat rzuciła się na właściciela firmy a ten ja kopnął i wrócił do żony (leciała na kasę bardzo )
Druga histeryczka z borderem która każdemu opowiadała że ja facet zaniedbywał a prawda była taka że darła się na niego nawet przy ludziach o
  • Odpowiedz