Aktywne Wpisy
blackghost +8
Cześć, mam taki dylemat i trochę zagwostkę..jako prosty chłopak ze wsi wyjechałem do miasta..za bardzo nie znam się na motoryzacji a szukam pierwszego samochodu.
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
Mam odłóżone 25/30 tys. Upatrzyłem sobie Porshe Cayen I gen. napęd 4x4 silnik 3.5 ponad 300km z 2003 roku. Nawet nie wyobrażam sobie jaka to koc i jak to może targać. Do tego napęd na cztery buty. Dobrze wiem że Porshe to synonim luksusu i prestiżu i jak
źródło: temp_file2878000313148168703
Pobierz
Werchm96new +3
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa

#pracbaza #programista15k #pracait #neet #introwertycy
@mitchumi: dobry plan, mam podobny
@wykopowy_brukselek: poka fanpage i bryke :)
No jak to możliwe przecież IT to klikanie w kompiuter na zdalnym i picie piwka...
A jak wygląda praca komercyjna? Daily, jak ci idzie gorzej to musisz się tłumaczyć, nie wiesz jak coś zrobić zmuszają cię do estymowania. Scrum jest używany tak by jednak wywierać ciągłą presję, jedni radzą sobie dobrze z nią inni gorzej. Przy powtarzalnej robocie scrum byłby ok ale jak masz coś nowego albo wymagającego rozkminy to jak z trudnym zadaniem z matmy może rozwiążesz w godzine a może w tydzień.
W korpo dochodzi biurokracja, nie masz dostępu do x, y, z. Musisz prosić Stefana o dostępy. Czasami nie możesz czegoś zrobić bo musisz czekav na inny
@dlugiespanko: dzień dobry, w branży już nawet nieco trochę ponad 20 lat.
Ale w zasadzie branża to kwestia drugorzędna. Pozostaje raczej pytanie, skąd założenie, że praca ma cieszyć? Oczywiście to
źródło: how-to-ruin-your-hobby-v0-80408si7v1l81
Pobierz@AnonimoweLwiatko: Po co te emocje( ͡º ͜ʖ͡º)
Co innego jest jechać do dziadków na wakacje i pomagać, a co innego mieć gospodarstwo 360 dni w roku i jeszcze wyciągnąć z tego jakieś pieniądze. Szczególnie w tych czasach. Nie była i nie jest to łatwa praca. Nawet teraz w dobie "automatyzacji". Absorbuje dużo czasu i wysiłku fizycznego (zależy do branży