Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +224
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
MikSob1985 +102
Dzień dobry :)
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
źródło: temp_file4137866449405802892
Pobierz

#nieruchomosci #heheszki #polska #polityka
źródło: Screenshot 2024-05-28 at 09-06-21 Szymon Hołownia w serwisie X „Łódź Poznań Gdańsk Kraków. Po sobocie ceny spadają. O to chodziło. Zapraszam dziś do Chorzowa na pierwsze spotkanie o strategii dla rozwoju Polski. Bę[...]
PobierzOk, pan Hołownia sobie robi darmowa kampanię.
Zobaczymy 10 czerwca xD
Ciekawe co zrobią
Niby człowiek by poszedł i zagłosował, ale ciekawe co będzie po wyborach( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak jeden z drugim widzi, że uwalenie tego programu mu pomoże w słupkach na prezydenckie, to jest szansa na coś.
@djtartini1: Mówić o nich można, że są jedną z nielicznych w Polsce partii z RIGCZem i jedną a może jedyną typowo ideową.
Myślę, że wbrew pozorom wykop relatywnie mocno przyczynił się do uwalenia tego programu.
W końcu pół publiki korzysta z narzędzi stworzonych przez wykopków, czy to ten olx data czy zametr.
A jeden z użytkowników, którego nicku nie będę wymieniać, bo każdy wie o kogo chodzi, siedzi chyba na 20 kontach bordo i nie robi nic oprócz spamowania tagu #nieruchomosci