Wpis z mikrobloga

Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna co wami? Dziwnie mi będzie teraz siedzieć w pracy z myślą że ten ktoś jest gdzieś obok.
Potem płaczecie, że epidemia samotności czy jakiś #blackpill #redpill

#zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski
cukierkowa - Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić, 
W pracy na Dzień...

źródło: wtf-man-5c6bd4

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cukierkowa: no akurat to nie wina blackpillowców, że większość mezczyzn to spermiarze. Gdyby każdy mężczyzna miał obowiązkowe lekcje z blackpillu i oglądania rehaba, to byście w ogóle atencji od nas nie otrzymywali
  • Odpowiedz
  • 3
@lord-nihilus: to pewnie już bym awansowała trochę wyżej :P
@KurekDomowy z jednej strony każda laska z większym biustem podobne teksty słyszy, a z drugiej się odzwyczaiłam bo parę wiosen się ma i człowiek myśli, że ten etap za tobą
@Fala_Magnezu przed laty robiłam kilka pokażmorde, ale już wyrosłam
  • Odpowiedz
  • 5
@banciur: to nie kwestia jednego typa, takie i dużo gorsze zaczepki słyszałam nie kilka czy kilkadziesiąt, ale tysiące razy, jak facet idzie na randkę to się boi że go kobieta zleje, a dziewczyny to się musza bać całej masy rzeczy włącznie z zabiciem
  • Odpowiedz
a dziewczyny to się musza bać całej masy rzeczy włącznie z zabiciem

@cukierkowa: i ile to tych dziewczyn ginie na randkach? Mogę się założyć że jest 10-krotnie wieksze prawdopodobieństwo że facet dostanie kosę od losowego sebixa na ulicy
  • Odpowiedz
@cukierkowa: Nie będziesz przeżywała szoku związanego z nagłym odkryciem, że któryś z kolegów chce ci się spuścić na c--e, jeśli od razu założysz, że w pracy każdy kolega którego mijasz ma przynajmniej raz dziennie ma taką myśl w głowie kiedy akurat jest gdzieś blisko ciebie i z tobą rozmawia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@niecodziennyszczon: no od kiedy mi zaczęły rosnąć to musiałam się o tym przekonywać, ale od paru lat mniej chodzę po klubach i domówkach więc się trochę odzwyczaiłam, zapamiętam że to zawsze aktualne w każdym wieku, dzięki za dobrą radę

@Wyciety_Katalizator no spoko, niech już będzie, już się nie gniewam
  • Odpowiedz
@cukierkowa: PIEKLO KOBIET JAK TO RZYC Z NADMIERNA ATENCJA ZWIAZANA Z WLASNA DOBRĄ FIZYCZNOSCIA!!!!11111 AAAA GOTUJE SIE W PIEKLEE!!111 co prawda po części masz racje, z-----i spermiarze powinni się gotować w kotłach natomiast ciekawe co byś mówiła jakbyś urodziła się takim 3/10 (wg p0lkowskiej oceny -10000000/10 zatruwaczem powietrza) chłopem 170 cm wzrostu, bez dynaminy, introwertycznym i z jakąś wadą których są tu na pęczki, często z ogromnym lękiem społecznym, większą
  • Odpowiedz