Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
prometheusfides +38
Zamknąłem dziś wszystkie pozycje CFD na ropie i wypłaciłem resztę środków.
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem
Przez ostatnie 4 miesiące grałem spokojnie – trochę CFD, trochę akcje. Bez spiny, bez all-inów. W efekcie podwoiłem depozyt. Wszystko wyglądało dojrzale, pod kontrolą, jak trzeba.
I wtedy wjechała ropa i pomysł na „łatwy hajsik”.
Miałem

W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna co wami? Dziwnie mi będzie teraz siedzieć w pracy z myślą że ten ktoś jest gdzieś obok.
Potem płaczecie, że epidemia samotności czy jakiś #blackpill #redpill
#zalesie #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz@cukierkowa: a nie pomyślałaś że to któryś dyrektor, PM, czy nawet prezi? Wtedy będziesz spokojniejszaxD
@KurekDomowy z jednej strony każda laska z większym biustem podobne teksty słyszy, a z drugiej się odzwyczaiłam bo parę wiosen się ma i człowiek myśli, że ten etap za tobą
@Fala_Magnezu przed laty robiłam kilka pokażmorde, ale już wyrosłam
@cukierkowa:
w sumie może myślał, że to komplement
pewnie od dawna je obserwuje
xD
@cukierkowa: Nie wiem k---a poszukaj tego typa a nie wszystkich do jednego wora wrzucasz.
@cukierkowa: i ile to tych dziewczyn ginie na randkach? Mogę się założyć że jest 10-krotnie wieksze prawdopodobieństwo że facet dostanie kosę od losowego sebixa na ulicy
Komentarz usunięty przez moderatora
Przegiołem, co?
@Wyciety_Katalizator no spoko, niech już będzie, już się nie gniewam
Komentarz usunięty przez moderatora
@Varesi no to wiadomo, 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ