Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1086
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
PobierzCiesze się, ze temat psiarzy i kundli zaczyna wychodzić na forum publiczne. Polowa społeczeństwa jest zakładnikiem psiarzy i bez wyrażenia zgody MUSI w tym uczestniczyć. Szczekające kundle w blokach, zasrane chodniki, obszczane elewacje i samochody, codziennie setka ZGLOSZONYCH pogryzień - dość.
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
źródło: z24315142Q,Szczekajacy-pies--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz

Hydratacja 27%, 2% kansui i rozmiar około 1,5x1,5 mm
Odkąd dwa tygodnie temu wróciłem z Japonii bardzo intensywnie pracuję nad książką o ramenie. Zmieniłem swoje przyzwyczajenia i wstaję zazwyczaj kilkanaście minut po 5. Pisanie, gdy poranne promienie słońca wdzierają się do pokoju jest całkiem przyjemne i efektywne.
W Japonii byłem od lutego do początku maja właśnie ze względu na książkę. W przyszłym miesiącu mam oddać ją do redakcji. Trzymajcie kciuki!. Zapisy na książkę tutaj
A jeśli chcesz zrobić ramen w domu to przepisy znajdziesz tutaj
#ramen #makaron #kuchniamg78 #japonia
źródło: makaron
PobierzMakaron tak mnie wciągnął, że zapomniałem zrobić jego zdjęcia w ramenie XD
Ciekawe jak będzie smakował jutro!
źródło: ramen
Pobierza po drugie to powodzenia, czy tam smacznego ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 7j1mty7qkak21
Pobierzźródło: podlasie
Pobierz@MG78: jak udało Ci się przewieźć całego, żywego Chińczyka samolotem?
1300 zł za sprawnego Chińczyka to chyba niewygórowana cena?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: jp3gme
Pobierz