Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +192
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
pepepanpatryk +116
W końcu zrobiłem chaczapuri adżarskie, kształt muszę dopracować ale wyszły całkiem smaczne (。◕‿‿◕。)
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem

źródło: 1000033241
Pobierz
Tyle tylko, że nasi Ojcowie w naszym wieku kończyli budowę domu, prowadzili firmy bądź pracowali na 2 etaty, byli po ślubie i jednocześnie planowali dzieci jeżdżąc w międzyczasie do ruskich po towar xD
#depresja #polska #takaprawda #pracbaza #praca #humorobrazkowy
źródło: 1709672262_xmj4jh_600
Pobierz@owsikalfred: to że twój stary latał po osiedlu nafurany fetą to jeszcze nie znaczy że ta melina w której mieszkalicie to był jakiś pałac xD
@owsikalfred: dosłownie ci typ wyjaśnił, że trzeba było być obrotnym i mieć kontakty. Powiedz to wszystkim, którzy
@GlenGlen12: twój ojciec handlował ruską metą?
@missioncritical bananem xd xd xd
@GlenGlen12 wstawaj zesrałeś się
@Elijahu To że ludzie zamieszkiwali stany w
Najbardziej w-----a mnie gadanie ludzi zyjacych w PRL jak to kiedyś było się