Aktywne Wpisy

Dorciqch +100
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz
rio574 +93
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz

Hej, jak myślicie - czy szara myszka lvl 27 ma jeszcze możliwość znalezienia kawalera?
Jak tak, to gdzie?
Nie przepadam za wychodzeniem z domu, gram w kąkuter, bawię się w rękodzieło, czytam książki..
Próbowałam 3-2 lata temu #tinder i wielkie niepowodzenie. :/
Od jakiegoś czasu mocno doskwiera mi #samotnosc i #damskiprzegryw ( ͡° ʖ̯ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Bezrobotny rencista, 1650zl, 10k oszczędności. Wschód polski.
@mirko_anonim: a czymże objawiało sie to wielkie niepowodzenie? Brakiem możliwości znalezienia bogatego chada? Bo nie wierzę że nie miałaś chociaż z 200 par na tinderze gdzie naprawdę jest w czym przebierać.
@De_Fault: dobre pytanie - w sensie facetow akurat sporo jest tylko do uchania albo low quality tam ale cos da sie wybrac
@mirko_anonim: Tak, ale normalny rzadziej.
@mirko_anonim: A czy ta szara myszka jest prawdziwa szara myszka, czyli dziewica, czy "szara myszka" z zerwaną plombą? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora