Aktywne Wpisy

moll +88
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +198
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

PRACA W IT PRAWEM
Ahh ten LinkedIn xd
#it #pracbaza #praca #programista15k #ux #linkedin #rekrutacja #hr
źródło: temp_file5332117428893536592
PobierzTak w sumie z rynkiem pracy dzieją się dziwne rzeczy, jedni do drugich nie mogą dotrzeć. Pomimo wielu lat doświadczenia czegoś im brak i nie można liczyć na feedback pomimo starań (tyczy się to również obu stron).
Widać że toksyczny typ i na rozmowach to łatwo wyłapać xD
W ogóle to jest tak "xD" że nie mogę xd Czyli co mogą tylko przepytywać w firmie osoby z większym doświadczenie, jak takiej osoby w firmie nie ma to od razu chłop idzie do zatrudnienia?
Dostawał pytanie i on nie wie bo u niego w firmie tego nie miał.
UX czy UI designer to nie jest czysty programista. Jak
@miszczu90: przecież on nie pisze nic o trudnościach rynku. Wypisał okres zatrudnienia na stanowisku i kompletnie pominął czy chociaż z jednym zadaniem sobie poradził, stąd zakładam że jest typową plagą IT w dzisiejszych czasach, mianowicie chłopem który pracuje na jednym stanowisku dziesiąty rok bez żadnego rozwoju i uważa że za sam staż powinien być traktowany jak senior mimo
@sprynek @BreathDeath Pisałem już o tym tutaj, na rynku nie brakuje 'specjalistów' którzy chcą duuuuużej kasy bo mają mnóstwo lat doświadczenia. Tylko wiedzę mają słabą ;P Za nic w świecie nie dopuszczą do siebie informacji, że wiedzy im brakuje. Podobnie może być tutaj.
@BreathDeath znacznie, znacznie wolałbym zatrudnić
@diarrhoea Właśnie mi o to chodzi chcą dużo kasy, a ich umiejętności nie są potrzebne albo mają je słabe. 10 razy 1 to nie chodzi o to, że pracował w wielu firmach tylko o to, że wszędzie robił to samo.