mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
13
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....s
@mirko_anonim: one się JEBIĄ Z PSAMI! czlowieku a ty chcesz rodzinę zakładać
30
dawid-poselski
dawid-poselski
jak to co masz zrobić? musisz jeszcze więcej zarabiać, mieć 2 mieszkania a nie jedno, masz mieć 205cm a nie 185 i tak dalej.. im zawsze jest za mało, nawet jak mają wszystko. Lepiej się trzymać z daleka od witaminek, wyjdzie ci to na dobre
11
0rdynus
0rdynus
11
dawid-poselski
dawid-poselski
6
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
@mirko_anonim:

Trzeba powiedzieć wprost, że (1) sporo kobiet nie chce mieć dzieci, bo to do nich należy decyzja (2) jeśli już chcą mieć to mają zbyt wygórowane wymagania.

Ale w mediach dowiesz się że to jest Twoja wina bo nie dorastasz do pięt nowoczesnym, wyzwolonym kobietom. Bo one skończyły pedagogikę na wyższej uczelni gotowania na gazie oraz podyplomowe gender studies i pracują w korporacji w haerach.
I one dostaną dodatkowe
6
przegryw162cm
BO JA MAM MIESZKANIE I NORMALNĄ PRACĘ REEEEE

@Dietetyq: ogolnie sie zgadzam z tym co napisales, ale no prosze Cie xD facet ma miec wzrost, sylwetke, zarobki, mieszkanie i samochod a w zamian co dostaje? Czy jego wysilek jest wart kobiety, ktora bylaby w jego zasiegu? Czy warto tak zapierd@l@ć aby mieć kobietę 4/10 z nadwagą i dwucyfrowym przebiegiem? Moim zdaniem - nie.
4
s.....a
s.....a
@mirko_anonim: może nie szukaj tam gdzie wszyscy? jak każdy rzuca się na tego tindera to chyba wiadomo, że będziesz miał konkurencję z którą przegrasz. w ogóle nie szukaj bab w internecie.
3
przegryw162cm
utrzymać w ryzach taką kobietę

@Dietetyq: Ty wstretny patriarchalny mizoginie intzelu bandyto jeden Ty!!!! Ja nie moge pojsc na tance bachaty z Enrique?

trzeba iść swoją drogą z uśmiechem na ustach i się nie spinać, bo ja na tą imprezę zwaną życiem się wcale nie pisałem, a jak się jako tako fajno urządziłem to chcę z tego skorzystać i się cieszyć a nie spełniać jakieś wymagania żeby mi Kapitan Państwo
3
kabotyno
2
lubiejescfrytki
@mirko_anonim z mojego doświadczenia wynika, że polscy faceci nie chcą mieć żony ani dzieci, bo to dla nich za duży problem. ¯_(ツ)_/¯
2
s.....a
s.....a
2
Dietetyq
Dietetyq
@mirko_anonim: no dobra ale co Ty konkretnie robisz żeby mieć laskę tj. gdzie podejmujesz próby znalezienia kobiety?

masz mieszkanie, pracę i nie jesteś ulańcem - ok fajno, ale no mamy 2024 a nie 1992 xd

sam widzisz, że takim zestawem cech w obecnym czasie byłeś jedynie w stanie przygruchać sobie 25 latkę która wolała alko i melanż jak
2
0rdynus
0rdynus
@adamsowaanon przeciez ten plan wyglada jakbys byl jakims psychopatą. Usuń to czym prędzej. XD
2
przegryw162cm
@mirko_anonim: teehee intzelu
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP):

Wkurza mnie to gadanie o #demografia że obecne pokolenie nie chce mieć dzieci. Czyli kto konkretnie? Bo ja chce mieć ale nie mam z kim je mieć. Trzeba powiedzieć wprost, że (1) sporo kobiet nie chce mieć dzieci, bo to do nich należy decyzja

No to dobrze ludzie gadają, co
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Ja nie chciałem mieć dzieci już od dziecka xD

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
1
s.....a
s.....a
@Pasterz30: w internecie masz 1000+ takich samych zagadywaczy jak ty na każdą loszkę
1
lubiejescfrytki
1
P.....a
@lubiejescfrytki: chady nie chcą, nie nasza wina, że pozostałych nie uważasz nawet za ludzi xD
1
Dietetyq
Dietetyq
Czy warto tak zapierd@l@ć aby mieć kobietę 4/10 z nadwagą i dwucyfrowym przebiegiem? Moim zdaniem - nie.

@przegryw162cm: ale moim zdaniem tak samo nie warto - jeśli kogoś naprawdę życiową misją i celem jest posiadanie rodziny to niestety w dzisiejszych czasach musi zrobić w tym celu dużo, dużo, DUŻO więcej niż kiedyś

żeby to nie tylko utrzymać finansowo, ale też utrzymać w ryzach taką kobietę, dzieciaki wychować w tak zmiennym
1