Aktywne Wpisy

Nutaharion +793
1. Kończysz pracę, odbierasz dziecko z przedszkola i jedziesz do domu.
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
2. W drodze do domu widzisz że jakiś debil w czerwonej Hondzie próbuje wyprzedzić ciężarówkę.
3. Hamujesz żeby wpuścić debila.
4. Debil w Hondzie orientuje się że przed ciężarówką jedzie jeszcze inny samochód i się nie wyrobi.
5. Życie Hondziarza jest najważniejsze wiec wykonuje on manewr PIT na jadącym przed ciężarówką samochodzie.
6. Manewr się udaje, Hondziarz bezpiecznie się chowa a 'zamulaczka' sprzed ciężarówki zostaje zepchnięta
źródło: 45-1
Pobierz
Variv +290
#januszebiznesu #inpost
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
Pamiętajcie, żaden biznes, żaden przedsiębiorca nie jest waszym kumplem. On chce tylko na was zarobić maksymalizując zyski.
Dlatego biznes stymuluje imigrację. Zyski dla CEO, a koszty społeczne dla was.
źródło: temp_file5537368078065673974
Pobierz

źródło: 8iq6jz
Pobierz@Saddam_Husajn: @paczelok @MrPerfetc @damienbudzik @Poldek0000 @Saddam_Husajn @dobry-informatyg
źródło: 8ip8od
PobierzTo co tu robisz, ruchaczu?
Ja ci potrafię udowodnic ze istnieje jeden typ urody, preferowany przez kobiety i tyle. I zawsze jest to chlop wysoki, bez zadnych defektów, z szeroką szczęką i dobrym framem.
@SPACE_MARINE:
Hej @stormi napisz temu wykopkowi że kręcą Cię faceci z łysymi głowami bo on uważa że nie ma takich kobiet.
Prawda jest taka że ja udzielając się na tagu #blackpill wiem dużo więcej o babach niż ty i twoje 30 urojonych panienek razem wzięte, Żyj sobie w swojej nieświadomości, a jeżeli chcesz się czegokolwiek dowiedzieć na temat zachowania bab, to zapraszam do poczytania badań naukowych. Tam się dowiesz prawdy. I tego
@SPACE_MARINE: I dalej już nie czytam bo to nie ma sensu. Po raz kolejny się przekonałem że z odpadami incelskimi nie warto w ogóle rozmawiać. Nie pozdrawiam.