Aktywne Wpisy
niewiemjakiwybrac +582
#nieruchomosci #bieda #lata90 #takaprawda
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
O dobrych latach 90 może tylko napisać osoba urodzona w okolicach 2000-2005 roku xD
Każda osoba po 30 wie, że to momentami były jeszcze gorsze czasy niż komuna. Horror Polaków związany ze przemianami gospodarczymi, skrajną biedą, bezrobociem, gdzie ludzie nie znali pojęcia karta kredytowa tylko "zeszyt" w osiedlowym sklepie, bezprawie, na ulicy powszechne krojenie przez patologie. O korupcji nawet nie
robert5502 +202
Bozia oczywiscie wszystko widzi, wszystko słyszy, wszystko wie...
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Ale czasami czegoś nie dowidzi, wiec zaprasza do takiej drewnianej skrzyni na szepty ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazkatoli #religia #katolicyzm
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to święty spokój (jestem naprawdę bezproblemowa i ugodowa) i osobę z którą będę mogła dalej budować wspólne życie (nie z topki, zwyklego przecięgnego mireczka, ktory będzie po prostu lojalny), a mam wrażenie że nawet przeciętni faceci się mną nie interesują się tylko insta modelkami. To jak w końcu jest? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Narzekacie na kobiety, że oglądają się za chadami, a sami nie spojrzycie na te przeciętne w Waszej lidze? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Not rly, winni są też sami mężczyźni, co odwiedzają OF, sp34rmią, płacą za PH etc
@AusserKontrolle: samych mężczyzn, nie wybielaj swojej płci jak feministki.
@MajorKusiol: myślisz ze jakby wykluczyć to wszystko to sytuacja mocno by się zmieniła? poza tym że desperaci nie mieliby ujścia i stali się jeszcze bardziej radykalni?
@Krol_Karo: bez przesady, my mężczyzn lubimy, nie lubimy s-----------h przegrywów, którym się należy dziewicza cipcia 9/10 za sam fakt posiadania penisa
@czescmampytanie: patrz, to zupełnie jak z chłopami w piwnicach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: ale ty nie szukasz żadnego spokojnego Mireczka tylko dynamiczniaka, który ubarwi twoje nudne życie. Sama sobie przeczysz juz w tym jednym zdaniu XD
A i ja juz znam z życia te "szare myszki" i wasze wysrywy o szukaniu dobrego miłego Mireczka XDDD
@mirko_anonim: wiadomo, że jak ktoś pisze WSZYSCY I ZAWSZE to gada bzdury
@Eugeniusz_Zua: jop, hej mam nudne życie, zabaw mnie.
To jak te laski na speeddatingach które w sumie poznawałem. No w sumie chcę kogoś poznać. Po spotkaniu się pytam, hej ile osób zaznaczyłaś? No nikogo (xD) albo jedną osobę.
I tak te szukanie "spokojnego" mirka wygląda.
@Alzena: już w tym wątku dostanie przynajmniej 10 propozycji matrymonialnych, a na pw dostałaby jeszcze 2x tyle
A facet po takim ogłoszeniu dostałby od innych facetów poklepanie po pleckach, a baba z kulawą nogą do
@Cadfael: eh znowu te wasze bezsensowne odwracanie sytuacji i powielanie mitu przegrywa z piwnicy.
@Krol_Karo: oczywiście ile to jest takich lasek 30+ co mają pieska, pracę w korpo, jakieś wakajki raz na rok plus kasa przepalana na wizyty w knajpach czy kawkę ze znajomkami i tak to się
@non-serviam: po co ta zgryźliwość jak nic nie napisał nie wiadomo jak niebywałego - jest to przecież oczywiste że PRZECIĘTNA kobieta młoda w tym kraju jest na uprzywilejowanej
@Alzena: jak zwykle przeciętny wykopek traktuje wszystko 1:1 a nie umie wywnioskować że z tego nawału tego typu spostrzeżeń internetowych wynika pewna prawda życiowa
tylko oczywiście "nie wszędzie, nie zawsze, nie każda" - zależy to od multum czynników, ale niema co się oszukiwać że kobiety kręci SPRAWCZOŚĆ W ŚWIECIE