Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +75
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
mleko23 +48
Nie zrozumcie mnie źle uwielbiam mięso ale jak widze tę tłustą obleśną golonke to mnie skreca na ciele jak i na umysle
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
jak bedziecie chcieli mnie kiedyś torturować to już wiecie jak
#nieruchomosci
No ale dla mnie jest comiesięczna rata kredytu większa niż taki komunistyczny cep zarabiał rocznie a teraz mnie poucza jak wygląda życie bo wygrał w loterii argentyńskiej
więc rzuciłem, że może ich nie stać na mieszkanie, albo zbierają na wkład własny?
i się zaczęło...
a to teraz nie ma żadnych NORMALNYCH zakładów pracy które dają mieszkania?
a ile to takie mieszkanie może kosztować z 50 tysięcy? w rok by odłożyli i by mieli
@Sprus: Puławy?
Moja mama jak przyjechała do Jastrzębia-Zdroju (istotne, bo to było miasto w tamtym czasie mocno rozbudowywane i to m.in. tam przyciągało ludzi) w latach 70 to kilka miesięcy spędziła w hotelu robotniczym, a potem kolejne lata w m2 (pokój+kuchnia). Jak się urodziłem w 83 to już
@PfefferWerfer: no to odkładaj i weźmiesz kredyt za 10 lat, 40 lat od transformacji, a ludzie nadal chcą, żeby to politycy i urzędnicy za nich myśleli...
Bo boomerzy myślą, że celem życia jest spłodzenie gromadki dzieci i #!$%@? do usranej śmierci ¯_(ツ)_/¯
Po prostu posiadanie dzieci przy takiej ilości rozrywek na zewnątrz jest niewygodne i niemodne. I ja się temu
@PfefferWerfer: Dodaj, że to 300 PLN to była cała pensja w latach '90 :)
@Ranger: 10 lat odkładania na wkład własny do 4x większego kredytu, a własnościowe mieszkanie z przydziału to dwie różne sprawy. Oczywiście jest to wykonalne, ale się potem nie dziwcie że nie dzieci jak ludzie są zajęci zapewnieniem samym sobie dachu nad głową przez pierwsze 20 lat
@PfefferWerfer:
O kurde, aż przeczytałem co