Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +595
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +125
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

Drugi współprzewodniczący AfD - Tino Chrupalla pochodzi z okolic Gorlitz, przy granicy z Polską.
źródło: GD9G9aUXUAAcUY0
PobierzTy deklarujesz się jako anty-ja
Ja deklaruję się jako anty-ty
Możemy się zgodnie n---------ć
Życie jest proste i dobre.
@Trzesidzida: poza tym że debili ciągnie do debili, (patrz: pis i konfa) To nawet 100 lat temu nacjonalistów ciągnęło do siebie, mimo że ich założenia wykluczały współpracę z innymi nacjami, z definicji stawiania swojej nacji ponad inne. Faszystów i nazistów i bolszewików itp. xd. Więc od dawna nacjole są hipokrytami xd.
moim zdaniem prawaki powinni kibicować lewakom w innych krajach by Polska była względnie silniejsza
@LebronAntetokounmpo: to są "specjalne okoliczności"
@Trzesidzida: A co tu tłumaczyć? Największą wartością skrajnej prawicy jest walka z równością, wolnością i demokracją wycierając sobie przy tym mordy Bogiem, honorem i ojczyzną. To kwintesencja hipokryzji i cynizmu, mimo, że może wśród nich są jacyś "normalni" patrioci to są to zwykle pożyteczni idioci.
Przecież te k--------y z Konfederacji jakby cofnąć się do 1939
( ͡º ͜ʖ͡º)
AfD = niemiecka konfa = mieszanka ludzi mających straszne kompleksy na punkcie swojego pochodzenia i przykrywająca je nadgorliwością, hipokrytów i zwykłych idiotów.