Aktywne Wpisy
"Budujemy dom, prawie wszystko robimy SAMI"
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu
Coraz więcej par z dumą prezentuje w social mediach budowę własnego domu i nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego tak mocno akcentują oni robienie czegoś samemu? Co w tym jest takiego fajnego xd? Fajniej jest chyba zlecić takie czynności innej osobie/firmie, a samemu ten sam czas spożytkować na znacznie przyjemniejsze czynności
#dom #remontujzwykopem #budujzwykopem #budowadomu

mafi20 +29
Musze powiedzieć szczerze że jak się przesiadałem z Androida na iPhona to nie miałem tego efektu wow , ale jak teraz się przesiadłem z laptopa z Windowsem na MacBooka air m2 to kopara mi opada , p------y sprzet i ta bateria chyba z 15 godzin mi wytrzymał ostatnio , człowiek całe życie się męczył na Windowsie a tu takie cudo za śmieszne pieniądze .
#macbook #apple #macos
#macbook #apple #macos
źródło: 8355
Pobierz

Prośba o jakieś złote rady przy oświadczynach. Na co zwrócić uwagę? Tylko prosze bez szyderstw.
Mam 22lata i niestety nie mam nikogo z bliskiej rodziny ani starszych przyjaciół z którymi mogłbym porozmawiac na ten temat.
Podjąłem decyzje o zareczynach niespodziance po ponad 2 latach bycia razem. Moja wybranka praktycznie nie zakłada pierścionków i z różnych innych względów zdecydowałem, że wybierzemy go wspolnie. Ciężko mi nawet określić który by jej się podobał.
Planuje zakup bukietu czerwonych róż, prawe kolanko i chyba klasyczne, bardzo proste zdanie na początek. Coś w stylu:
#rozowepaski jak to widzicie?
#zwiazki #milosc #pytanie #zareczyny #slub
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
I po co wybierać wspólnie skoro ma to być niespodzianka. Co to za oswiadczyny jak wybierając pierscionek poznasz juz odpowiedź. To ma byc dla niej zaskoczenie, żeby nie miala czash myśleć.
Mój narzeczony mi się oświadczył w naszym wspólnie kupionym mieszkaniu w rocznicę naszej pierwszej randki. Wpierw graliśmy w Planszowki, po czym zaczął mówić jaka jestem dla niego wazna, oświadczył się na kolanku a świadkami były tylko nasze koty. Później był szampan i dobre przekąski
@mirko_anonim: Nikt nie wie lepiej jak oświadczyć się twojej dziewczynie bardziej niż ty. Nie musisz #!$%@?ć szajsów jak na filmach. To wasza chwila. A, i nie słuchaj frustratów wyżej ????
@mirko_anonim: tak, że najpierw skończcie szkołę, bo to bardzo młody wiek na coś takiego, nie wiecie gdzie wylądujecie zawodowo i czy wasze wizje z tym związane będą spójne.
A jak już będą to zależy jaka dziewczyna, jedna potrzebuje na wypasie, druga zaspana przy śniadaniu. Wiesz chyba co lubi i jak się wam razem żyje na codzień (bo zakładam, że mieszkacie razem, skoro o tym
@Zarzutkkake Pytanie będzie zaskoczeniem a wręczyć pierscionek, który nie przypadnie do gustu i niezbyt chętnie ma być noszony to wg. mnie głupota. Gdyby wybranka miała "X" pierscionków bardzo podobnych to byłoby łatwizna dokupić kolejny np. drobny kamień, białe złoto
@Kitku_Karola w googlach najczęstrza propozycja to
Zawsze możesz zostawić sobie paragon i wymienić pierścionek jak się nie spodoba, jest dużo klasycznych modeli, które raczej większości dziewczyn podejdą. Ja bym wolała nieidealny pierścionek kupiony w tajemnicy z myślą o mnie
@mirko_anonim: Ile jesteście razem? Nie lepiej sprawdzić najpierw czy związek przetrwa pierwszych kilka lat?
Jeśli nie znasz jej na tyle, żeby wiedzieć, co jej się spodoba, to nie jest moment na zaręczyny.