Aktywne Wpisy
Czy rezygnacja ze studiów na przedostatnim semestrze to dobra decyzja?
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
Od października powinienem zacząć ostatni semestr na informatyce. Mam niezaliczony przedmiot a na dodatek nie zacząłem nawet pisać pracy dyplomowej (nie mam nawet tematu wybranego). Zacząłem się zastanawiać czy ma to sens. Pracuję w zawodzie, ale z pracą ciężko. W obecnej firmie chcą mnie zwolnić a nowej na horyzoncie nie widać.
Może lepiej to rzucić wszystko i pójść na kasę czy gdziekolwiek
freddd +319
Pamiętasz - plusujesz
#gimbynieznajo
#gimbynieznajo
Co wam z bycia chadem jak 99% kobiet na #tinder jest totalnie nieżyciowe? Spędziłem kila lat, poznałem sporo i niezależnie od wieku, miejsca zamieszkania, wykształcenia każda z nich jest "dużą dziewczynką". Każda ma jakiś syndrom braku ojca i szuka kogoś kto go zastąpi, otoczy opieką, będzie za nich myślało i wspierdało finansowo. Każda próbuje leczyć swoje kompleksy kimś innym, więc szuka kogoś z życiem jaki ona chciałaby mieć a znalezienie przystojniaka leczy jej kruche ego. Każda ma jakieś nieprzepracowane relacje z przeszłości, gdzie tkwiła w jakimś toksycznym związki i teraz nie jest w stanie zaangażować się w nic emocjonalnie.
I co mi da że będę przystojniejszy? Dodatkowe 50-100 kobiet które i tak się nie nadają do życia? Ta apka to jakaś esencja kobiet najgorszego sortu.
#badoo #sympatia #randki #przemyslenia #facebookrandki #facebookdating #zaadoptujfaceta #fotka #zwiazki #relacje #podrywajzwykopem #przegryw #tfwnogf #blackpill #redpill #samotnosc #milosc #stulejacontent #hipergamia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A potem się dziwić, że rośnie nam ilość spermiarzy którzy są odsunięci na margines. A chady się bawią dziewczynami zmieniając je jak rękawiczki i jeszcze bardziej sprawiając, że nienawidzą one facetów. No i oczywiście spada demografia bo kobiety nie chcą już być kurami domowymi. Chcą się bawić a wiadomo, że dzieci to przeszkoda. Rośnie tez liczba ludzi z depresją. Wszyscy łykają psychotropy jak dropsy.
A mogliście słuchać przegrywów gdy był jeszcze na to czas. Teraz inne normiki i kobiety dokręcą wam śrubkę do oporu. Szykujcie się na ostrą
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
Ty akurat jesteś jednym z bardziej zaburzonych przegrywów. Na szczęście nigdy się nie rozmnożysz. xd
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: jeśli uważasz za osiągniecie zalanie jakiejś tłustej karyny, to z twoimi wartościami jest coś nie tak.