Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co wam z bycia chadem jak 99% kobiet na #tinder jest totalnie nieżyciowe? Spędziłem kila lat, poznałem sporo i niezależnie od wieku, miejsca zamieszkania, wykształcenia każda z nich jest "dużą dziewczynką". Każda ma jakiś syndrom braku ojca i szuka kogoś kto go zastąpi, otoczy opieką, będzie za nich myślało i wspierdało finansowo. Każda próbuje leczyć swoje kompleksy kimś innym, więc szuka kogoś z życiem jaki ona chciałaby mieć a znalezienie przystojniaka leczy jej kruche ego. Każda ma jakieś nieprzepracowane relacje z przeszłości, gdzie tkwiła w jakimś toksycznym związki i teraz nie jest w stanie zaangażować się w nic emocjonalnie.
I co mi da że będę przystojniejszy? Dodatkowe 50-100 kobiet które i tak się nie nadają do życia? Ta apka to jakaś esencja kobiet najgorszego sortu.

#badoo #sympatia #randki #przemyslenia #facebookrandki #facebookdating #zaadoptujfaceta #fotka #zwiazki #relacje #podrywajzwykopem #przegryw #tfwnogf #blackpill #redpill #samotnosc #milosc #stulejacontent #hipergamia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co wam z bycia chadem jak 99% kobiet na #tind...

źródło: tinder-1

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @andbatros

No i wymagania też mają z kosmosu. Każda chce mieć alvaro z grubym portfelem.

A potem się dziwić, że rośnie nam ilość spermiarzy którzy są odsunięci na margines. A chady się bawią dziewczynami zmieniając je jak rękawiczki i jeszcze bardziej sprawiając, że nienawidzą one facetów. No i oczywiście spada demografia bo kobiety nie chcą już być kurami domowymi. Chcą się bawić a wiadomo, że dzieci to przeszkoda. Rośnie tez liczba ludzi z depresją. Wszyscy łykają psychotropy jak dropsy.

A mogliście słuchać przegrywów gdy był jeszcze na to czas. Teraz inne normiki i kobiety dokręcą wam śrubkę do oporu. Szykujcie się na ostrą
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @MrExploder: nie wiem jak teraz tinder, ale badoo dalej ma ten trik z niby usunieciem konta, ktory daje darmowe premium na dzien czy dwa. Uzbieralem 99+ polubien i "wlaczylem" premium i wyjasnilo sie dlaczgo mialem po 1 parze dziennie mimo tylu lajków. 99% tych polubień to jakies Grażyny po 40 z bombelkami (ja 30 lat), kobiety oddalone o 100km ode mnie lub jakieś totalne potwory 100kg+
  • Odpowiedz