Aktywne Wpisy

Teuvo +57
ciekawe czy gdzieś za 15-20 lat w odpowiedzi na epidemię samotności, gdy ai będzie o wiele bardziej rozwinięte niż obecnie, stworzą takie urządzenie wielkości komputera które będzie się stawiało w odpowiednim miejscu w pokoju, np. na stole i ono będzie potrafiło wykryć że człowiek wszedł do pokoju i wygenerować w miarę wyraźny hologram jakiejś postaci, która będzie inteligenta, będzie posiadała pamięć i będzie można z nią normalnie rozmawiać na co dzień
takie
takie

Minieri +263
Zieliński #ladnygol, Inter - Juventus 3:2
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
źródło: ezgif-530f31f2e9ccbe49
Pobierz

Cześć aktywne mirki
Mam pytanie na temat ćwiczeń i zdrowia.
Od roku jestem całkowicie wyłączony z aktywności fizycznych przez poważny uraz kręgosłupa i operację (miesiąc temu). Przez ten czas mało co robiłem, dużo jadłem i brzuszek urósł.
Nosi mnie (wcześniej byłem bardzo aktywny) ale mam bana na siłownie, bieganie i rower do maja. Basen do marca.
Jakieś pomysły jak trochę pozbyć się tłuszczu? Patrzyć na to co się je i tyle? Dieta cud?
Wszystko wydaje mi się o kant tyłka obic bo w zestawie nic nie porobię. Mogę co najwyżej spacerować
#mikrokoksy #silownia #sport #zdrowie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
No i git. Spacerowanie nie męczy, kalorie spala a kiedy idziesz to nie jesz więc zysk podwójny. Jedyny koszt to czas.
Jedz coś co cię zapcha a nie ma dużo kalorii, warzywa na ten przykład. Dużo pij ( wody, herbaty) i dużo śpij. To będzie wspaniały rok, nie zapomnisz go nigdy.
@Saprofit: Rehabilitacja jest oczywiście
Do lutego praktycznie same ćwcizenia rozciągające / lekkie mobility, potem w planie przysiady, potem właśnie basen a w okolicach maja (zaleznie od progresu) rower i