Aktywne Wpisy

Zopyross +164
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

źródło: 1000_F_112051310_8gBb0MtEUFqaNmxsBCAut0tsulj1aGqZ
Pobierzp.s. tak mam wielkie ego i może dzięki temu nie jestem przegrywem
Żadnych kredytów (leasingu samochodu nie liczę, bo trzymam się zasady "stać mnie od ręki na kilka kolejnych")
Tak jak Szanowna Pani @Linnior88 napisała - nie chcę dobrze mówić o sobie (bo to należy zostawić innym), ale wolę inwestować i walczyć o uśmiech moich dzieci (i daj Wielki Architekcie, że kiedyś wnucząt).
Z tym, iż
@Linnior88: Po czym na starość też nie wydasz bo nawet nie będzie siły i chęci na nowe wrażenia xD i tak całe życie w wegetacji z cyferkami na koncie xD
To jest dopiero cebulacka
źródło: temp_file4819836248604615631
Pobierz@jarzynka: powiedział przedstawiciel pokolenia "dej"
@jarzynka: I co w tym dziwnego? Dla mnie absurdem jest pokolenie które wszystko kupuje na raty bo ich nie stać na kupno za gotówkę - tzw. życie ponad stan. Niektórzy idą do takiego stopnia że korzystają z rat na zakupy w Auchanie czy innych Carrefourach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżdżę głównie rowerem (bo szybciej i taniej od zbiorkomu).
Doraźne zakupy robię w biedronce (bo ten kijowy i wcale nie tani sklep jest niestety najbliżej).
Jak Ci się to w ogóle łączy? Wyjaśnij mi proszę.