Aktywne Wpisy

źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz
fsfdjf +16
wczoraj tornado, dzisiaj burza piaskowa. witamy w chicago!
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file1303014021541931915
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
źródło: 1000_F_112051310_8gBb0MtEUFqaNmxsBCAut0tsulj1aGqZ
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja p------e, jeść gruz, siedzieć w piwnicy i liczyć szekle schowane pod łóżkiem: synonim szczęścia przegrywa
Chcesz to przewalaj kasę a później chodź z wyciągniętą ręką do opieki społecznej ale nie każdy ma takie hobby jak ty
Człowiek myślący się zabezpiecza zawczasu , idiota żyję chwilą
Później tacy jak ty płaczą pod sejmem i twuerdza że to politycy i
To ty robisz hiperbole i stosujesz żenujace zabiegi pisząc o pośredniaku czy teraz o płaczu przed sejmem. A wszystko w obliczu tego, że ktoś śmiał zaorać twoje chłopsko rozumskie, biedne intelektualnie i wadliwe z uwagi na nierozumienie definicji introwertyzmu, myślenie.
Piszesz coś to bądź w gotowości do konfrontacji. Ale nie potrafisz obronić swoich tez zasłaniając się, że to ja nie potrafię
Widocznie wiedzą że c-----o robią skoro ich to tak boli , że ktoś swoje pieniadze szanuje
Zarabiam 20k i w ogóle nie czuję się bogaty, też jeżdżę komunikacją miejską i chodzę do biedronki, a jak trzeba gdzieś pojechać to mam 20 letniego gruza.
Mam też znajomych zarabiających połowę tego i żyjących w luksusie. Jak to możliwe? "Bogactwo" jak to nazwałeś, nie wynika z pracy. Oni mają bogatych
Każdy kto z nich był milionerem szanował pieniądze a wydawał dopiero jak miał już wszystko
Miłych wizyt w pośredniaku może coś wyzulisz
Hulaj dusza piekła nie ma hasło biedaków żyjących ponad stan
A już szkoda strzępić ryja na te twoje wyobrażenie o źródłach bogactwa na zachodzie, tak, tak, niemiec ciułał do śmierci i w tedy na starość był szanowany bo miał miliony. Co za polackie rozumienie ekonomii xD