Aktywne Wpisy

njay +194
#kupujcopolskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
Czas na polski rynek makaronów. Chciałbym pokazać, które marki z dostępnych w sklepach są polskie, a które zagraniczne.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie
źródło: temp_file227654559958949650
Pobierz
self-aware +27

źródło: 1000_F_112051310_8gBb0MtEUFqaNmxsBCAut0tsulj1aGqZ
PobierzZ kolei inwestycje to nie jest łatwa sprawa bo większość na giełdzie/krypto przegrywa, a ludzie od lat wykorzystują uczenie maszynowe żeby przewidywać wykresiki giełdowe. I są to osoby, które mają milionowe obroty rocznie i na giełdzie próbują zarabiać kilka baniek rocznie. Mali gracze nie mają podjazdu
@7160: co za debilny komentarz, peak wykopkizmu. i ty nawet nie zrozumiesz czemu to jest glupi komentarz,
Głupiec z ciebie wyjątkowy, skoro juz zagubiłęś swoją wizję "normalnego" świata.
@7160: nie, sa za drogie. nie powinno byc tak ze ludzie musza mieszkac w wynajmowanych pokojach. przy dobrym zarzadzaniu ludzie mogliby zyc wygodniej.
Państwo ma gwarantować potrzeby? Czy może chodziło Ci o zagwarantowanie ich zaspokojenia? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Państwo nie ma narzędzi, by takie potrzeby zaspokajać, ale tak jak w przypadku mieszkań, tak w przypadku wymienionych przez Ciebie kwestii jak najbardziej w interesie Państwa jest dbanie o obywateli. Przykładowo, posiadanie potomstwa - właśnie procedowana jest ustawa
@Linnior88: może dlatego, że wydawali na tapetę, robienie sztucznych włosów/rzęs/brwi/paznokci/dziar/piercingu, jakieś gównowesela i g---o imprezy oraz gównowycieczki itp. Nie wiem choć się domyślam.
Ja chcę tylko własny dom na wsi, który zbuduję w większości własnoręcznie, obsadzę go z każdej strony drzewami, żywopłotem i c--j w to wszystko. It's peaceful life.
@SmugglerFan: a ja być miliarderem i latać w kosmos, piękne marzenia ale zejdź na ziemie. Ludzie już tutaj się rozpisywali że nawet z pensją programisty przejście na wczesną emeryturę jest niemożliwe, bo musiałbyś zaoszczędzić z 3 miliony żeby z tego generować 10k miesięcznie, które i tak nie będzie zabezpieczone inflacją (10k w 2030 vs 10k w 2040)