Aktywne Wpisy

malutak9913 +1552
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +24
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

@valerius-romulus:
Buahahaha
Nic się nie zmienia, po prostu trzeba z---------ć na zbędnie stworzone przez siebie potrzeby.
#antynatalizm
Wielu mężczyzn nie odnajduje się w roli ojca, w szczególności kiedy kaszojad jest jeszcze bardzo mały, bo sami mieli takich nieobecnych ojców, którzy od ojcostwa uciekali. Można poczytać o tym mechanizmie w książce: Zdradzony przez Ojca - W. Eichelberger (tak, to między innymi on poparł swojego kolegę po fachu Andrzeja Samsona).
Ojcostwo wiele zmienia w myśleniu kiedyś jak
A z młodym mam najlepszy czas życia, kończy zaraz 6 lat, jeździmy na rowerach, nartach, uczymy się nowych rzeczy razem, weszliśmy w świat zabawek RC, raz na miesiąc gramy w Fifę, w planszówki, zwiedzamy świat.
Bez dziecka też
Oboje chcieliśmy pierwsze dziecko, początki były bardzo trudne, z uwagi na to, że ja nie do końca wiedziałem, na co się piszę. Obie ciąże były w pełni chciane i planowane, choć przy drugim dziecku jest znacznie, znacznie łatwiej,
Znam kilka przypadków szantażu wykonanego przez #rozowe: "Miej ze mną dziecko, bo odejdę" ... od większości z nich to panowie sami odeszli po pewnym czasie.