Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +160
Leżę se w gnieździe i myśle co robić w akompaniamencie kropli deszczu uderzającego o tarp ( ಠ_ಠ)
#zlomkiemprzezswiat
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_2585A658-FB14-4299-8D63-B74EBC0C080E-817-00000012E8007B1A
Pobierz
WiecznyBak_79 +47
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

A tak na poważnie, albo obracasz się wśród patologii, albo nie pytasz o zdanie ojców. Ja tam zajebiście jestem dumny z moich dzieci. Taka kolej życia.
Decyzja o dzieciach była wspólna.
Żałuję dwóch rzeczy - a) że tak późno b) tego, że wrażliwość wzrasta o 1000 leveli i jak masz sytuację
A jak pogadasz z psiarzami, to ilu z nich narzeka, że trzeba na spacery wyprowadzać? Albo z kociarzami, że im zwierzak coś podrapał? A jak dom masz, to czasem trzeba się namęczyć, bo trawnik skosić itd.?
Każda decyzja niesie za sobą jakieś konsekwencje. Trzeba być chyba mentalnym trzylatkiem, żeby nie rozumieć, że wszystko ma swoje plusy i minusy.
1. Muszą utwierdzić siebie i innych w przekonaniu, że wychowując dziecko robią coś szlachetnego i właściwego, co sygnalizują poprzez narzekanie na swój los i wyśmiewaniu innych którzy "nie mają