mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
10
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
uberGoy
5
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Pusty człowiek to i puste życie. Jesteś jednym z tych pulsarów co tylko puls potrzebują do życia. Serio myślisz, że porady anonimowych wykopków powiedzą ci jak żyć i bo robić w życiu, skoro to za mało inteligentny jesteś by potrafić samemu cokolwiek zmienić?

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo
3
7050
7050
  • adult
2
SmutnyKot
@mirko_anonim: Ja aktualnie w kółko pracuję, robię zakupy, gotuję, jem, trenuję, śpię i tylko w weekend mam czas, aby spokojnie postawić klocka i coś poczytać.
1
HuGho
HuGho
@mirko_anonim: Jestem nałogowym czytaczem. Gram w gierki. Sam gotuję dla rodzinki. Bawię się i spędzam czas z dzieciakiem. I po robicie tak czas schodzi do wieczora. Przydałoby się krócej spać to by było więcej czasu na granie lub czytanie. Ale ja lubię spać. XD
1
Im_from_alaska
1
dezinformacyjna_agentura
dezinformacyjna_agentura
@mirko_anonim: wypełniam sobie czas sportem i jaraniem ...( ͡° ʖ̯ ͡°)
1
albadorap
@dezinformacyjna_agentura to co opisałeś jest jak najbardziej hobby, ja wyraziłem się jasno "rekreacyjne bieganie/jazda na rowerze nie jest hobby"
1
onepnch
@mirko_anonim Będzie tylko gorzej, pozdro
0
HuGho
HuGho
@mirko_anonim: Oddawaj ten wolny czas! Mógłbym w końcu spróbować w malowanie figurek, które chodzi za mną od lat, ale nie mam kiedy się za to zabrać.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): @HuGho: mordo co ty takiego robisz że nie masz czasu?

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
0
fleksiak
fleksiak
@mirko_anonim z-------l se po nosie
0
h.....r
@mirko_anonim jak cię nudzi praca w biurze to zatrudnij się na budowie. Ciągle coś się dzieje i nudy nie ma: https://youtube.com/shorts/F3cZ7TLaK_8?si=D7pumzxg4LARdBsy
0
slabart12
@mirko_anonim: Poczekaj az bedziesz 30+..., a na razie ciesz sie ostatnimi latami mlodosci
0
albadorap
Jak nudnym człowiekiem trzeba być żeby nie mieć hobby xD, nie "wyjazdy" książka czy rekreacyjne bieganie czy jazda na rowerze to nie hobby...
0
podrywacz1
0
dezinformacyjna_agentura
dezinformacyjna_agentura
@albadorap: to co twoim zdaniem, można nazwać hobby? Skoro biegam i przgotowuje się do maratonów, skoro jeżdzę szosą i w sezonie robię po 50-100 km dziennie. skoro czytam regularnie publikacje naukowe, skoro wyjeżdżam 5x w roku w Tatry, żeby trekingować w górach. Do wszystkiego się przygotowuje, o wszystkim z tego co robię czytam, doszkalam się technicznie, kupuję sprzęt, sprawdzam nowinki, mógłbym o moich hobby opowiadać godzinami, ale dla ciebie to
0
dezinformacyjna_agentura
dezinformacyjna_agentura
@albadorap: okej nie dotarło do mnie słowo rekreacyjnie i mnie poniosło XD wybacz
0