Aktywne Wpisy
mam_spanko +692
Bobby_Peru +305
#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
@kudlatykocur ale tu nie chodzi o 25 zł, bo to śmieszne pieniądze, tylko o to, że google wykorzystuje nasze ślady w internecie i jeszcze na tym zarabia gruby hajs. Nawet w trybie incognito.
Płacenie czegokolwiek firmom typu Amazon czy Google jest sprzeczne z moją klauzulą sumienia.
@arinkao: To, że nie dotyczą cię takie aferki. 5 zł miesięcznie przez vpn kosztuje mnie dużo mniej niż czekanie aż adblock się zaktualizuje lub będzie nowa alternatywa dla czegoś co przestało działać.
@PiersKurczaka: Widać zrozumienie analogii jest zbyt trudne. Twierdzisz że twórcy mogą lepiej chronić swoje treści, a jak nie chronią, to znaczy że to ich wina jak ktoś konsumuje ich treści w taki sposób że nie zarabiają. Co jest debilizmem, jak nie
https://www.androidauthority.com/google-account-banned-1054640/