@PiersKurczaka @Bananek2: Macie w ogóle świadomość, że adblock powoduje, że ludzie których filmy oglądacie też nie dostają kasy? A YouTube Premium dokładnie odwrotnie, dostają kasę za to że oglądacie.
@Vetinari: Ale kolego, to nie jest mój problem, niech sobie założą patronite'a, albo niech idą do normalnej roboty jak im się hajs nie zgadza. Każdego jutubera można zastąpić. Nie jestem z żadnym z nich związany emocjonalnie i naprawdę mam w dupie czy zbankrutują czy nie. Nie będzie jednego, to przyjdzie drugi.
Druga sprawa, w momencie gdy reklamy stają się zbyt w---------e, szukam innego medium, gdzie nie ma reklam. Dlatego nie
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
źródło: IMG_9636
PobierzAle fakt Adblocki to nadnarzedzia I faktycznie moglbym bulic z przyjemnoscią
Druga sprawa, w momencie gdy reklamy stają się zbyt w---------e, szukam innego medium, gdzie nie ma reklam. Dlatego nie